tiistai 14. lokakuuta 2008

Onnea uuteen kotiin -boksi


Näitä bokseja nyt pukkaa tulemaan aiheesta kuin aiheesta. Ajatuksenani on myydä näitä tekeleitäni joulukuun alussa messuilla. Saa nähdä, miten ajatukseni kantaa...

Tämä ei ole meidän talon ovi, vaikka äkkiä siltä saattaisi näyttää. Kauniissa pesuhuoneen valaistuksessa kuvatun lootan kokonaisleveys noin 17 senttiä ja korkeus 22. Tiiliä varten olen tuhonnut yhden munakennon ja luutaa varten pihamaalla kasvanut koivu sai luopua muutamasta oksastaan. Leikkaa ja liimaa -tiilet on leikattu, liimattu ja maalattu yksitellen.

Pari fiilistelykuvaa vielä.

Tässä kutsuvasti raollaan olevassa ovessa riippuva kranssi, jossa vähän apinoin Vuokolta saamaani ovikranssia.  Pihalaatat on munakennoa myös ja nurmikko huopaa. 


MUOKS: 6.-7.12. on Oulussa MLL:n naisten joulumessut, joille olen pöydän varannut. Sunnutaina on tarkotus olla siellä, kuka sitä nyt itsepäisyyspäivänä....silloin mökötetään kotona! Teretulemas sinne siis bokseja kuikistelemaan!

7 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Että voi OVI olla kaunis! Jotenkin jäin tuota tuijottamaan aika pitkäksi aikaa. kaunis kokonaisuus muutenkin!

Mitkä messut joulukuun alussa on?

Heli kirjoitti...

Hieno on boxi!
Kiitos messuinfosta. Kannattaa varmaan mainostaa myös Rouvien blogissa, eikös vain:)

Chrisse kirjoitti...

On kyllä hienon näköinen boxi! Kodikas yksityiskohta. Hienoa Tuulia, että olet innostunut menemään myymään messuille.

Jaana kirjoitti...

Kivoja bokseja olet tehnyt! Tuollaiset olisikin loistavia lahjoja, kun välillä tuntuu niin tylsältä viedä uuteen kotiin "perinteisiä" tuparilahjoja. Täytyy tulla messuilla poimimaan sinulta lisää lahjaideoita! ;)

epe kirjoitti...

Kiva, kun varasit sen pöydän. Messuilla pitää kyllä päästä käymään. Saapa nähdä, oletko ainoa miniatyyrimyyjä. Veikkaan jokatapauksessa aikamoista tungosta pöytäsi ympärille!

epe kirjoitti...

Hö, jäi aivan komentoimatta tuo kaunis boksi, kun innostuin niistä messuista! :D Eli tooosi kaunis ja hienosti viimeistä piirtoa myöten toteutettu boksi.

Julianna kirjoitti...

Kiva boxi jälleen. Ja ovi on tosiaan kaunis ja kutsuva. Tekisi mieli kurkistaa mitä takaa löytyy!