perjantai 5. joulukuuta 2008

Hätähousun joulu6

Tämä on taasen näitä sarjassamme 'älä kokeile tätä kotona'. Kun Aino ja Maija blogissaan kehottivat kerran, niin hulluahan ei tarvitse kovinkaan yllyttää. Jouluboksi on ollut ajatelmissa tehdä tämän boksihulluttelun alusta lähtien, mutta kaikkea muuta on tullut. Vieläköhän ehtisi sunnuntaiksi...?
Tässä matskut, paitsi että vaihdoin kuitenkin tuon autotallirautalangan ohuempaan tiimarimalliin. Sitä on helpompi väännellä oksiksi. Lisäksi liimaa ja liiteristä kaponen oksa varreksi ja eikun hommiin.

Tämmöinen sitten tuli. Hätäsesti kuvattu kondotorian nurkassa ilman koristeita (koriste? mikä se on?). Latvatähden liimat on vielä kuivumassa eikä koristeista tosiaankaan ole tietoakaan. Ei niin komea kuusi kuin Ainolla ja Maijalla, enemminkin tämmöinen rykäsy. Perskohtasesti olen kyllä tyytyväinen.

'Valurautanen' kuusenjalka on aivan muovia: filmipurkin kansi alaosana ja nyörinpää yläosana. Sisällä helkutin paljon liimaa ja topstuukelia. Eikä pysy pystyssä sittenkään ilman sinitarraa!MUOKS MAINOSPLÄJÄYS: Marcelle tuossa kommentissaan kysyi, mitä ainetta on havuneulanen kuusen oksilla. Se on tätä:

Ostettu Fantasiapelit -myymälästä Oulussa. Fantsuja on ympäri Suomenniemen ja myyntiä vielä netissäkin. Meidän keskimmäinen maalaa noita örkkejä ja pikku-ukkoja ja monesti pukkaan hänen mukaansa ostamaan maaleja. 

Tämä havunneulanen on kyllä 'verbranntes gras' elikkä 'poltettua nurmikkoa', mutta sou not, täydestä menee kuin väärä raha.

8 kommenttia:

Auliina taas... kirjoitti...

Niin siis onko taas vähä hieno?? Saapiko näitä jos tilaa...mun kuusi on vielä mettässä...ja taitaa siellä pysyäkki...

Taina kirjoitti...

Kaunis on kaunis munkin kuusi on vielä metässä ja ei oo vielä edes tilauksessa. Niin aidon näköinen kuusi ja niin ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Jo on komea ja aidon näköinen kuusi! Tuollaista ei kyllä tarvitsekaan liioilla koristeilla peitellä!

epe kirjoitti...

Juu, edellinen Anonyymi olin siis minä... Tsori

Maija kirjoitti...

Kuusi on tosi komea! Teillä on selvästi paremmat maat (siis metsät). Meidän Aukustilla on vissiin valtion(??) rämeeltä haettu näre ;)
Ja miten kekseliäästi laadittu kuusenjalka!

Marcelle kirjoitti...

Voi,tahtoo myös noin kauniin kuusen omaan mökkiin :)
Mitäs tuo havun-neulasaine taas olikaan?

Aino kirjoitti...

Komia on, kerrassaan!

Mä mietin, että laittaako neulasiksi noita "tikkumallisia" vihreyksiä mutta päädyin sitten kuitenkin siihen flower soft -tyyliseen. Vaan tosi hyvältä näyttää tuokin! Ja jos joskus teen toisen kuusen, teen juurikin kuten sinä - tökin oksat valmiiseen tikkuun kiinni.

Jaana kirjoitti...

Härregyyd, kun on komea kuusi! Vai että pelkkä "rykäsy"...? Kyllä tuo ainakin minusta näyttää ihan valioyksilöltä! :)