perjantai 28. elokuuta 2009

Pu-puppi-duu!

Hertsimujee, kattokee mitä mää oon löytäny - mun omat pikku-briot! Lapsuudenaikaset Brio-kangaspuut ovat nousseet arvoon arvaamattomaan kun meitä koulussa yritetään innostaa kudonnan saloihin. Kudonnan open ihastukseksi/vihastukseksi näillä on jopa kutastukin jo. Eikä nyt sitten tiirailla tuota loimen asentoa ja muita judansseja, ne ei varmaankaan ole ihan justiinsa prikulleen oikeen.

Mutta maton niillä sai tehtyä ja olenhan mää kauhian ylppiä tästä!! Tänne talon alakerran kauppaan se passaa ku nakki silimään. Ainakin värien puolesta.... Loimena virkkuuslankaa ja kuteena vähän vahvempaa virkkuuslankaa sekä tuommosta mukavan möykkystä, puretun näköstä lankaa (mitä lienee vanhaa jotain).

Ja lukusoppi on saanut nojatuolin, jakkaran ja peiton, jonka voi vetästä jalolle jos alkaa paleltaa rinsessa- ja keijukirjoja lukiessa. Viulu vanhempaa tuotantoa. Totimukihan tästä vaan puuttuu...

**

I've found my old Brio-loom and I managed to weave a carpet with it. In my opinion this is quite amazing! I haven't been able to do much and I am sooo tired in the evenings so I just go to sleep. Today there are no more English words in my head, sorry!

3 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Kauniin maton sitten kutasitkin ;D

Myös ovessa oleva virkattu (?) seinävaate on kaunis! Ja lukunurkkaus oikein viihtyisä.

Reetta kirjoitti...

Ihanat! Mulla on samanlaiset!

Nyyti kirjoitti...

Minullakin oli lapsena tuollaiset ja niin paljon kismittää, kun menin teini-iässä myymään ne kirpputorilla. Äh.

Ja ihania juttuja kuvissa!