sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Telakalle / On hold

Työ + koulu + perhe on melkoinen kolmannen asteen yhtälö ainakin tällä meikäläisen iällä. Vuorokauden tunnit ei tahdo millään riittää kaiken tämän yhteensovittamiseen ja sitten tulee huono olo aina jostakin; siitä ettei ole suunnitellut työtään tarpeeksi, ettei ole tehnyt koulutehtäviä tai ettei ole paneutunut tarpeeksi lasten koulun käyntiin.

Työstä en voi luopua ja koulun haluan käydä kunnialla loppuun. Lapsia ei voi heittää tuuliajolle vaikka ne muka-isoja jo ovatkin ja minun armastus on kotona. Kun minä olen ÄITI. Olen siis tullut siihen tulokseen, että tämä blogi pistetään nyt telakalle vähäksi aikaa. Käsitöiden teko ei lopu eikä talonkaan päivitys. Teen sitä silloin kun jaksan....jos jaksan.

Kiitos ja kumarrus. Palataan astialle - may the Force be with you!

***

Work + school + family is one hell of a formula. At least at my age. There are not enough hours in one day to do all these three things well and that makes me so depressed; I haven't been planning my work enough, I haven't been doing my school homework well enough or I haven't been able to enter into our childrens' schoolwork deep enough.

I can not let go of my work and I really want to go to school and get a proper education for myself. I can not let my kids go drifting around by themselves although my husband is at home and kids are 14 and 16 years old. I am still a MOTHER! So I have made a decision that I am putting this blog on hold for a while. I still keep on doing handcraft and my dollhouse.

I thank you for your comments. I'll be back! May the Force be with you!

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Näinhän homman pitäis aina toimia. Blogia päivitetään, JOS muulta elämältä aikaa jää! Lomaile ihan hyvällä omallatunnolla tästä vaan ;D

Suloiset tilkkupeitot tuossa alempana!

Aino kirjoitti...

Hyvää blogilomaa ja vähemmän stressiä elämään! Kyllä ne hommat siitä aina jotenkin järjestyy, vaikka huono omatunto onkin tuttu juttu täälläkin... Täällä jäädään kuulolle ja palaillaan heti, kun blogiisi taas ilmaantuu elämää. :)

Liberty Biberty kirjoitti...

I know what you mean Tuulia. Life can be tough for a busy, creative mother!
I hope things get better for you!
Mercedes

anja kirjoitti...

Meidän lukijoidesi mielestä tietenkin harmi, mutta aikansa kutakin.. Nyt on aika niille muille asioille elämässä. Ei muuta kuin onnea opiskeluihisi ja muullekin elämälllesi, Tuulia! Nähdään myöhemmin :)

marlies kirjoitti...

Pity you can not blog, but family comes first, hope you find time again to do minie. We will see you again,
* marlies

Maria Jose kirjoitti...

In my blog there is an award for you !