lauantai 5. kesäkuuta 2010

Karmeaa katseltavaa

Kesäkuun loppuun mennessä pitää meidän perheen muuttaman talostamme toisaalle ja karmeaa on muuttaminen, sen voitte uskoa.

Aloitin pakkaamisen helpoimmasta päästä; nukketalosta. Ja nukketalon väkihän muuttaa tämmöisillä pienemmillä pakastusrasioilla. Näitä tuli aika monta, pari per huone. Niistä on siten helppo purkaa tavarat oikeille paikoilleen, jahka se oikea paikka löytyy.


Talo on tyhjä, osa väliseinistäkin pistetty laatikkoon. Nyt sitten tämän vaikeamman talon pakkaamiseen....

8 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tsemppiä pakkaamiseen! Muuttaminen voi sitten olla vihonviimeistä puuhaa, mutta parasta siinä on se, että pitää ja saa heittää pois kamalan määrän törkyä.

Jatta kirjoitti...

Tsemppiä toivotan minäkin muuttoon ja toivotaan että nukkekotikin löytää pian uuden arvoisansa paikan! :) Ihana varsinkin tuo Yo- box! :)

anja kirjoitti...

Noin vuosi sitten kesällä muutin huoneita talossamme keskenään ja nukketaloni muuttivat yläkertaan pojan entiseen huoneeseen... Edelleen osa nukkekodin huoneista on laittamatta kuntoon - mikä on osittain töissä olon syytä, osin laiskuutta :(
Joten tsemppiä täältäkin muuttoon!

Ascension kirjoitti...

Tienes una casita preciosa y enorme!!!!
Tiene que ser una maravilla, verla llena de detalles, es normal que necesites mucho espacio para todo lo que lleva dentro.
besitos ascension

Aino kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Meillä on sama homma edessä kuukautta myöhemmin... ei ole herkkua, ei. Yritän asennoitua Nannan tavoin ja toivon, että rojukasat pienenee siinä samalla jonkin verran.

Lotte kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Olispa isojenkin tavaroiden pakkaaminen yhtä helppoa ja nopeaa kuin minien...

Iris kirjoitti...

Tsemmppiä minunkin puolesta! Positiivista muutossa on se, että turhista tavaroista pääsee eroon ja uudessa paikassa tavarat ovat taas järjestykksessä.

anneve kirjoitti...

Huh, huh, tsemppiä ja roppakaupalla! Muuttaminen on karmeinta mitä tiedän. Nytkin menen pelkästä ajattelusta kananlihalle.