lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulukalenteri

Neljä näpärää Rouwaa, elikkäs minä, Outi, Nanna ja Jaana pykättiin tälle joululle yhteinen kalenteri. Sen verta viksuja oltiin, että paketit on jokainen saanut avata valitsemassaan järjestyksessä, joten nyt vasta ollaan kuvien kanssa liikkeellä. Ja anteeksi jos menee joku sisus väärän ihmisen piikkiin, meinasi itsekin mennä sekasin kenen paketin vuoro milloinkin oli!

Ekaluukusta tuli joulun odotuksen reseptejä Jaanalta!


Kaikki joulukalenterissa saamani tavarat olen kasannut Hattuun ja Hepeneeseen kuvattavaksi. Tässä ensin muistitaulu joulukortteineen Outilta, kukkatyyny, kassi ja nallukka Jaanalta, lumiukkotyyny, purjo ja maissit Nannalta. Sohva kuvausrekvisiittaa.


Ylähyllyllä Outin kynttelikkö ja kynttilät, lisäkynttilöitä lasipurkissa Nannalta ja taulu Jaanalta. Keskimmäisellä hyllyllä on Outin ihana pannualusta, Jaanan ristipistotaulu ja Ourin virkkaama kori. Alahyllyllä  kirjoja, jotka olivat samassa paketissa nallukan kanssa (Jaanalta), kukkia samaten Jaanalta ja englannin lakut purkissa Nannalta. Pikkuriikkinen herkkulautanen kirjojen edessä on Outilta.Outin taiteilemat tähti ja joulupuuasetelma.


Jaanalta ja Outilta tulleita hajuvesipulloja. Laatikot, kori, pyyhe ja kasvopyyhepaketti Jaanalta ja kukka Nannalta. Kaappi kuvausrekvisiittaa.

 

Talon rouva on ryhtynyt karstaamaan Nannalta tulleilla karstoilla ja pistänyt Nannan tekemän essun päälle. Neulomus ja langat myös Nannalta.


Henkäyksen kevyt lyhty Outilta ja taulut Nannalta.


Jouluaaton luukusta tuli sitten tämä ihana pitsiteline; Nanna on tainnut käydä iskän kanssa verstashuoneella puuhastelemassa!


Suuret kiitokset kerhokamuille kaikista näistä ihanista tavaroista!!  Erityiskiitos kuvaajana toimineelle neiti Kuopukselle. 


2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiitos myös sinulle jännittävistä joulukuun aamuista! Mm. virkattu hattu löysi heti paikkansa Tildan tuvan naulakosta. Ensi joulua odotellessa... ;)

Tuikku kirjoitti...

Oletpa ihania juttuja saanut kalenterista. Ja tosi kivoja käsitöitä olet myös tehnyt. Sinulle on tunnustus blogissani!