torstai 14. huhtikuuta 2011

'Vihervitriini 749 euroa'

Niin luki anttilakaupan mainoksessa. Kyllä oli siisti ja tyylikäs, oikein suomalainen orvokin ja tommaatin kasvatuskaappi. On automaattisesti avautuva tuuletusluukku ja peltiset pohjakaukalot. 'Sopii erityisesti parvekkeelle ja terassille' - no mihinkäs muualle. Olohuoneeseenko?

Tämä kyhäelmä ei ole ollenkaan semmonen mutta tuo mainos oli ajatuksissa kun tätä aloin tekemään. Tässä ei ole mitään automaattista eikä hienoa ja tämä on jo vähän kulahtanut. Tämän on ystävämme (puolisokea ja kädetön) Ynjevi-pappa kasannut mummolan vanhoista ikkunanpokista. Ruosteisilla nauloilla ja kierovartisella vasaralla.  


Eiköhän tässä orvokintaimet ja pelakuut saadaan kasvamaan. Mihin tämä sitten tulee onkin jo toinen juttu.... pitänee varmaan joku boksi väsätä.

6 kommenttia:

marlies kirjoitti...

Beautiful made greenhouse, very handy!
* marlies

Johanna kirjoitti...

Aivan ihana!! Ihailin sitä samaista mainosta minäkin. :) Sanoin miehelleni, että voisi kyhäillä minulle samanmoisen vanhoista ikkunanpokista, siis ihan isossa koossa. En silloin ajatellutkaan, että tekisin itse mimikoossa! :) Tosi onnistunut on tämä sinun miniversiosi!

Nanna kirjoitti...

Hehe, taitaa sielläkin yhtä viherpeukaloa jo kutitella ;)
Aivan todella ihana! Itse olen myös seisonut vastaavan kaapin (siis sen meitin kokoisen) edessä useaan kertaan paikallisessa tavaratalossa ja miettinyt miten tuommoisen ite tekis...

anja kirjoitti...

Hieno on! Siinäpä vasta pulma, mihin kaiken saisi sopimaan, mitä mieli tekis näprätä ...

Piikko kirjoitti...

Kertakaikkisen upea kasvatuskaappi. Kyllä tuossa lähtee varmaan kasvuun vaikka mitkä pionit ja daaliat!
Nuo mainokset ovat niin hauskoja, varsinkin nyt minisilmieni aukeamisen jälkeen, jopa hyödyllisiä:D

Lotte kirjoitti...

Ihastuttava! Ei näytä Ynjevi-papan tekosilta... ;D