maanantai 6. helmikuuta 2012

Jotain ihan muuta

Elämä heittelee meitä kaikkia. Meidän perheessä on lyhyen ajan sisällä sattunut ja tapahtunut oikein olan takaa. Nyt sitten pienet pojan jässikkäni (24 vee Esikoinen ja 18 vee Keskimmäinen) otti ja muutti poikamiesboksiin kahdestaan huushollaamaan. Ja koska kummallakaan ei käytännöllisesti katsoen ole mitään, on helppo sisustaa!

Mun kontolle on jäänyt verhojen, mattojen ja muiden kodin tekstiilien haaliminen. Patalaput on osoittautuneet tosi haasteellisiksi tehdä...tai sitten mulla ei vaan ole ollut semmonen patalappufiilis.
Tässä kauhtuneesta öömappiin lentäneestä saunatakista tehty ovimatto pesuhuoneeseen. Noilla jalankuvilla koitan ehdotella, että saunasta tultua voi tosiaan niitä räpylöitä vähän pyyhkiä eikä lipsutella märillä varpuloilla.

Olipa mukava välillä ompasta. Pitäskö ompasta jotain lisää? Niitä patalappuja kenties?

1 kommentti:

Anja kirjoitti...

Heh... mulla ois sama juttu m ikä pitäs tehä nro1!! mutta kas kummaa kun tuolta kangaskasasta ei millään löydy patalappukangasta. Se varmaan piileksii ihan siellä alimmaisena ja muut täytyy eka tehä pois tieltä :P
Onnea pojille uuteen kotiin! Mun pojat ei muuttanu aikoinaan samaan asuntoon, mut kaks kertaa ne asui naapuritaloissa :)