torstai 12. heinäkuuta 2012

(Viini)laatikosta Palautelaatikoksi

Syksyllä aloittaa kotikuntani ensimmäinen asukastupa toimintansa ja minä olen tietysti toiminnassa innolla mukana. Tupa tarvitsee tietysti palautelaatikon - oikein kunnon laatikon, semmoisen pikkuruisen tuvan, jossa on ikkuna ja puolipanelit seinillä ja sen semmoista....

Villeissä unelmissani palautelaatikko on tietysti postilaatikon mallinen, jossa lippulappuset sujautetaan katon kautta sisään. Melkein valmiin kokeiluversion tein ensin murolaatikosta, mutta alustavissa arvioissa siitä tuli niin lepruseinäinen ja hutera, ettei olisi polyuretaanit eikä muutkaan rakennustekniset hommelit auttaneet. Ensimmäisestä palautteesta olisi mennyt nurin se.

Siispä viinilaatikon kimppuun (käy myös punaviini). Siinä on soppelin paksut seinät tähän(kin) tarkoitukseen.


Kiiltävään pintaan ei olisi tarttunut maali, joten loota piti kääntää ulkopuoli sisäänpäin. Liimausnurkkaan jää vähän paikkailtavaa, mutta jospa se peittyisi nurkkalistan alle. Tuo ovi kyllä liimataan kiinni, mutta ikkunasta voi kurkkia sisälle....
Illan kähmyrässä sisustusasentaja kävi vetämässä tapetit, puolipanelit ja lattian. Tämähän on kohta valmis!
Näin kivasti paistoi illalla aurinko....


Nyt ollaan siis siinä vaiheessa että kirvesmiehet koputtelee ovella. Ovat vissiin tulossa tekemään ulkovuorta ja asentamaan ovea.


7 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Hieno palautelaatikko tulossa :-)

Unknown kirjoitti...

Tuosta varmasti tulee upea!

Jaana kirjoitti...

Kyllä olet taas keksinyt toinen toistaan hienompia ideoita, mutta keltäpä muultakaan tuollaisia "aivoituksia" voisi odottaa! :)

Rosa kirjoitti...

Estupendo , una buena idea y muy economica .
Besos

Lotte kirjoitti...

Mikä ihana idea!

- Virpi kirjoitti...

Vau, tosi hauska!

Jana kirjoitti...

Onko se meidän?? Eli se mikä seisoo tyytyväisenä siellä pöydällä??