sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Kauhukuvia

Heikkohermoiset sulkekoot silmänsä! Viime yön olen taas ruoputtanut käsiäni, jotka näyttävät nyt sitten tältä. Kun olen vain lukemista vaille lääkäri, olen tullut siihen johtopäätökseen, että balsa on kaiken pahan alku ja juuri. Sitä olen leikellyt, hionut ja hypistellyt pari päivää ja tulos on tässä. Lisäksi naama ja kaula on punasilla paukamilla, mutta niitä ei kuvata eikä esitellä tässä. Ainoa asia, jota nyt sitten voi tehdä on kuvata tekemisiä ja tsurffailla netin syövereissä.

Auts!


Tämä viehko kuvakavalkaadi on sieltä rouvan makuukammarista.  Ja arvaatte varmaan, että  kaikissa mööpeleissä on käytetty materiaalina BALSAA!!


8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kauniita mööpeleitä olet BALSASTA tehnyt. Auts, nuo sun kädet!
Pikaista paranemista!
Ja hyvää uutta vuotta!

Nanna kirjoitti...

Hienoja huonekaluja olet väkerrellyt kertakaikkiaan...ja nyt maksat niistä hintaa...Harmi...en oo ite koskaan käyttäny balsaa, ja taidan edelleenkin pidättäytyä parhaassa kaverissani: voimapahvissa :D Paranemisia!

Jaana kirjoitti...

Auts! :( Kova hinta, vaikka ovat kyllä todella kauniit! - Meinaan siis huonekalut, eivät sinun kätösesi. ;) Paranemisia, kaveri!

epe kirjoitti...

Tosi ihana kammari rovalla! Siellähän näkyy tuttujakin juttuja, kiva :)
Mullahan tulee kutinat melkeinpä minkä tahansa puun käsittelystä, lähinnä havupuun, siinä kun on sitä luonnonhartsia. Mitähän puuta se balsa oikein on? Huomasin muuten jo viime kerhossa, että sulla oli kädet sen näköiset, että AUTS!

Minri kirjoitti...

Aivan älyttömän upeita huonekaluja olet tehnyt! Tunnelma on kuvissa hieno ja on oikein hieraistava silmiä, että onko ne tosiaankin miniatyyri kokoa. Harmin paikka, että kätesi eivät kestä balsaa. Toivottavasti löydät jonkun toisen materiaalin tilalle.

sari kirjoitti...

Kauniita mööpeleitä olet balsasta tehnyt, mutta todella harmi, jos kätesi eivät sitä kestä..hanskatkaan kun eivät ole ratkaisu pulmaan. Todella harmillista.

Liimanäppi kirjoitti...

Vau mikä peilipöytä! Kädet näyttää kyllä kipeiltä, auttakohan ees litra rasvaa? Yritäppä nyt vaan pahvin pysyä pahvissa(pahvina)pahvissa(pahvina)...

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh. Kirvelee ja kutisee varmasti! Enpä oo ite ikinä hionu balsaa, oon vaan sievästi leikannu ja maalannu. Parempi kai kun en kokeilekkaan.
Ihanat huonekalut silti!