perjantai 2. tammikuuta 2009

Kun ei kerran nukuta, niin ei sitte

Joulunpyhinä olen tehnynnä muutakin kuin syöny vaan suklaatia. Talon alakerran 'Hattu ja Hepene' lähti veks ja tilalle tuli  mikälie paakari ja leivospuoti. Koskapa kierrätys on päivän sana, niin olohuoneen takka koki muodonmuutoksen ja siitä tuli paakarille leivinuuni. Oikealla on sitten se myymälä.

Paakaripuodin yläpuolella on talon varsinainen köökki ja ruokasali. Köökki on vielä täynnä kaikkea rompetta mutta ruokasalissa on jo kuitenkin kaappi. Kaapin ovi, laatikot ja kansi on bilteman sytykkeistä (2,99 euroa 5 kilon pussi). Mainos: erittäin hyvä minimateriaali! Lamput ja kynttelikkö by Auliina. Huom: kynttelikön vinous on korjaajan vika, ei tekijän.

Konvehtien syönnissä on se hyvä puoli, että niistä laatikoiden sisälmyksistä saa ihania tarjoiluastioita lisäämällä ääriviivatarroja.
Seuraavassa kerroksessa on talon rouwan makuukammari. Sänky balsasta kuten ruokasalin pöytäkin. Matskun hieno pöly sai kuitenkin käteni kutiamaan aivan perskuleesti, joten vaihdan takasin voimapahviin. Jalkalistat niistä samaisista bilteman sytykkeistä.

5 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Aivan upea tuli tuosta leivinuunista! Muutenkin paakarin työhuone on oikein onnistunut! Myös ruokasalin puoli näyttää kauniilta kaikkine yksityiskohtineen :)

Marcelle kirjoitti...

Uuni on kerrassaan ihana.Ja tarjoiluastiat ovat kauniita. Ei hoksaisi olleen suklaarasioissa.

Taina kirjoitti...

Kiva idea Tuulia nuo konvehti rasiat harmi kaikki on syöty ja en muistanut rasiat on roskissa, mutta jospa sitä vielä ostas konvehti rasian sitä varten :) ja samalla suklaa nälkä lähtis :)) Nukkekoti Jie

Liimis kirjoitti...

Hieno muodonmuutos takasta leivinuuniksi. Lipsto on myös komia- Minäkin oon jo saanu yhen noista sytyke"laudoista" tuhottua, kun my lovely hasbend mrP sytytti sillä uuden vuoden raketteja. Valitettavasti mää en oo muuta tehny ku syöny :(

Qii kirjoitti...

Täytyykin tutustua sytykkeisiin tarkemmin. Kiitos vinkistä! Tunnelmalliselta näyttää ja leivinuuni on komea.