maanantai 8. joulukuuta 2008

7. ja 8. yhteispotretissa

Ihminen raukka on aivan puhki eilisen jäljiltä ja vielä tämä konekin myttyilee: ei siirrä kuvia kamerasta ja kun sitten saan ne vihdoin siirrettyä, en saa niitä tänne bloggeriin. En sitten millään. Täson taasen joku hiivatin uusi päivitysversio, joka ei toimi millään selaimella ja myttyilee vaan. Perskele!

No, luukut 7. ja 8. on kuitenkin avattu ja pyrin saamaan kuvankin tähän, kunhan se ATK-tukihenkilö tulee koulusta kotio.

MUOKS:
Tässä se kuva vihdoin on. Korissa oli myös punainen lankakerä, mutta nuo meidän nelijalkaiset ystävät on pyöräyttäneet se valitettavasti jonnekin 'talteen'. Kyllä se vielä löytyy!
Eikä ollunna vika kuvien siirtämisen kanssa tässä lokkerissa vaan meidän omassa pikku-pikku tietokoneessa, joka on aivan pakissa, täynnänsä tietoa. Pyritään korjaamaan asia mahd. pian.

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Hih, mulla lienee samoja onkelmia kuin sulla.Mun kamera lakkasi myöskin siirtämästä kuvia koneeseen. Ja onnistuin koneella olevat kaikki kuvat siirtämään taas roskapostiin. Tuli vähän kylmä hiki otsalle, jos vuoden kuvat olisivat kadonneet. Pikainen soitto mieheni työpaikalle että APUA!NYT ON KÄYNYT KATASTROFI!Onneksi olivat vielä roskapostissa etteivät kadonneet bittiavaruuteen,huh.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan suloisia juttuja! Tuo radio on mielettömän ihana!