sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Viimeistä viedään / Off we go

Jos mie suoraan sanon, mitä mie en koskaan tee, niin eipä paljon ollut kesästä tietoakaan, kun Pikku Rouvat viimeistä kertaa tälle keväälle kohtasivat ja päivän päätteeksi kirmasivat kesälaitumille. Hyvä kun ei aamulla tarvinnut villahousuja kaivaa kaapista, sen verran vilpoinen tuuli kävi lofoottien suunnalta....tai jostain. Mutta tämä ei ole säätiedotusblogi, joten se siitä.

Kovan urakan olimme ottaneet, kahvila piti valmistua. Ja valmistuihan se, Liimiksen, Auliinan, Jaanan, Nannan ja allekirjoittaneen yhteinen ähräys! Epe osallistui myös, vaikkei paikalla ollutkaan. Täältä saa yhtä jos toista herkkua ja syksyllä ilmeisesti suoritetaan jo pikkuisia parannuksia. Kahvilan naapurissa olevan Lelukauppa Lelurepun myyjätär Irmeli tutkiskelee myymälää.

Swappi oli taas kahden kauppa. Liimis oli saanut armaalta mieheltään ihanan kuviolävistäjäsetin ja oli loihtinut tällaisen ihanan hortensian.  Napsuttelin kukankuvia kotiinkin ja yritin kukkaa iltasella saada aikaksi, mutta totesin, ettei hortensia ole ehkä se kukka, jonka tekemiseen minut on luotu. Joten tehkööt hortensioita ne jotka osaa!Swappiaiheena oli kesä, joten Liimis joutui tyytymään pullonkorkkimansikkakaakkuun, virkattuun hattuun ja kartonkikannuun. Näitä kannuja on ihanan rentouttavaa tehdä! Ja kaikista tulee erinäköisiä vaikka samalla mallilla tehdään.  

****

Yesterday our miniature club gathered for the last time this spring! We'll meet again in the fall. Our big aim was to compile a café with all its cakes and delicacies. And we did it! Everyone brought something and now it is ready....at least almost ready. 

Toyshop caled 'Lelureppu' ('A Bag of Toys') is next door to café and it has a new shop assistant called Irmeli. Irmeli has an angels' head so her face looks rather calm and peaceful! 

Our swaptheme this time was summer. I received that lovely hydrangea made by Liimanäppi and she received my strawberrycake made of a bottle cap, a red can made of cardstock and a crocheted summer hat. I have tried to make a hydragea myself but it is not my type of flower. It didn't work out. Actually it looked awful! So from now on I'll continue making indoor plants out of masking tape and those who know how to do really beautiful flowers may do so!!

Now off I go, I must finish my swap to Mercedes! Her package is on its way already...

3 kommenttia:

Anname kirjoitti...

Tervehdys!
Ihania tuotoksia jälleen blogissasi.
Olen ihmetellyt tuota ah niin aidon näköistä kermaa noissa korkkikakuissa, mistä se on tehty ja mistä saa hankittua?

Tuulia itse kirjoitti...

Kiitos Anname! Korkkikakkujen reunassa on mannaryynejä,jotka kuivuttuaan olen sitten tuputtanut maalilla. Kermakoristelut on tehty kuopuksen aarteista löytyneestä koholiimasta tai tässä nimenomaisessa kakussa Candle Deco-kynttiläväristä (by Tiimari). Tuommoisia väriliidun näköisiä putkiloita. Sekin jäi kivasti koholle. Kuivuttuaan vaan maalia pintaan. Maali on aivan tavallista autotallista löytynyttä remonttiässää. Onnea kokeiluille!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty kirjoitti...

Tuulia, that cafe looks great! How wonderful that you all work on something together.
Don't rush with the swap, take your time! Relax!
Mercedes