perjantai 14. elokuuta 2009

Tekis mieli sanua / I would like to say...

Jos käyttäs sanontaa 'hupsista heijaa ja pässinpäätä seinään' kuten eräs meidän kaikkien hyvin tuntemamme henkilö, niin se ei varmaan olis kovinkaan kaukaa haettu ja sopis tähän tilanteeseen kuin nenä päähän.

Aika töissä on mennyt lainauksia jatkaen 'kuin siivillä' ja tuntuu siltä ettei ole ehtinyt harrastaa yhtään. Maanantaina alkaa sitten koulu.

Tämän verran olen nysvännyt kuitenkin; salin portaikko pistettiin matalaksi ja siihen saatiin kirjakaapille ja kukille tämmöinen sopiva soppi. Tuosta oikeasta reunasta nousee sitten portaat yläkertaan. Vähän on sumunen kuva mutta niin on blogin päivittäjäkin.... antakkee anteeksi! 


'Tuulia proudly presents': elämäni ensimmäinen tilkkutyö. Mercedes blogissaan hehkutti, ettei ollenkaan ole vaikeaa tämä. Eipä kannata hullua yllyttää; tämmööttinen peitto-vai-mikä-lienee tuosta tuli. Tilkkujen ompelu ei itse asiassa ollut ollenkaan niin kommervenkkistä kuin olin kuvitellut sen olevan. Häävin näkönenhän tämä ei ole, enemmän näyttää olevan vireitäkin kuin oikein tehtyä, mutta tästä on kuulkaa tie vain ylöspäin!

Ja hei huomenna on Pikku Rouwien päivityspäivä eli kerho alkaa taas ja päästää tuulettamaan ajatuksia työltä ja työltä ja .....sanoinko jo työltä?!  

***

Going back to work has made me one busy lady! I have been so tired after day at work and I have only had time to do some small renovations in my house. And my school starts on Monday! In the living room I turned and covered the stairway. I think it looks rather nice.

Then I must thank Mercedes! She had very good instructions in her blog for making a miniature quilt. I had to try and look what I did! It is not as astonishing as the quilts Mercedes does but it is my first! 

5 kommenttia:

Sans! kirjoitti...

I think your quilt is wonderful and the choice of colours and prints are very just perfect.

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty kirjoitti...

Tuulia, your quilt is beautiful!!
Mercedes

Lotte kirjoitti...

Tulipa kaunis tikkutäkki! Ihanat värit!

anneve kirjoitti...

Ihana tilkkutäkki ja noi ruukkukukat, ne on niin ihastuttavia.

Hertta kirjoitti...

Älä ollenkaan vähättele taitojasi... tilkkutyöt vaatii tosi hyvää väri- ym. silmää sekä mini- että normaalikoossa.
Hienosti olet onnistunut ! Sain itsekin tästä inspiksen ; )