tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ostin sitten talon!

Pesueemme on saanut muutettua osan tavaroista sinne ja osan tänne ja asumme ok-talon jälkeen tässä kolmiossa kuin varastossa ikään; laatikkopinoja on vielä siellä sun täällä ja jos multa kysytään niin tuskimpa ne vaan poistuu, koska tavaramäärä  ei laatikoista pois otettuna mahdu mihinkään. Lisääntyvät ryökäleet tuolla laatikoissa vain. Eli isompaan asuntoon mieli tekevi. 

Ja sitten minä aamukävelyllä ollessani puolihuolimattomasti piipahdin vilvoittelemaan kylän kirpparille ja kävelin ulos talon kanssa! Mummon sanoin:"ostin kun halvalla tarjottiin". 
Tässä oivallinen projekti hellepäivien ja varmaan vähän muidenkin ratoksi: ihkaoma oikea Lundby!!

Monenmoista pikkuprojektia on meneillään mutta tämä oli aivan must. Alakerta on enemmän asutun näkönen, pikkuväki on heilunut värien kanssa mäntyulankkulaattialla oikein ronskilla kädellä. 

Kattokaa nyt, kukat ja kaikki samaan hintaan (12 euroa!). Ja ehyet ikkunat, ovet, kaiteet; kaikkia!  Ulkoseiniin voisi ehkä sitä mannaryynirappausta ajatella. Ja tommosta vaaleen keltasta ulkomaalia. Panua tai joitain.....

Samalla voimme tarkastella lähemmin askartelupistettäni. Kovin on sekasen näköstä.....Ja muuten aivan liian ahdasta! Huomioikaa tee-se-itse -hyllyviritelmä. Saattaa kaatua hetkenä minä hyvänsä. Tukipilareina työn alla olevia tilausbokseja.

Helteitä kaikille!! Tätä me on talvi odotettu (ainakin minä)!

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tervetuloa miniminimaailmaan! :) Tuossa talossa sulla riittääkin näpertämistä piiiitkäksi aikaa!
Nimimerkillä kokemusta on... ;)

Nanna kirjoitti...

Vai että talon ostit :D ja kukat ja kaikki :D Missä muuten iso talosi nyt on, mahtuiko se muuttamaan uuteen kotiin?
Hyllyhökötys on aika lukitsevan näköinen, hätä ei lue lakia ;)

anneve kirjoitti...

Hyvän näköinen Lundby. Mukavasti tuunailtavaa kesän helteille.

anja kirjoitti...

Onnea uudelle projektille :D Ja oikein mukavaa kesän jatkoa <3