keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Unelmat pirstaleiksi

Minkä itse on tehnyt, sen saa myös itse hajottaa. Eikö?

Ihananinen Unelma-boksi on pyörinyt tuolla tyhjän panttina kaapeissa ja laatikoissa ja nyt sen sitten pistin pirstaleiksi. Mööpelit siirsin talon makuuhuoneeseen. Tässä vaatekaappi ja tuoli, kampauspöytä vastakkaisella seinustalla sellaisessa pimeässä poterossa, josta ei kyllä näillä leveysasteilla saa tolkullista kuvaa ennen juhannusta. Mutta siellä se kuitenkin on.

Konditorio -boksi näki myös valon tunnelin päässä. Tässä se on jo paremmassa kuosissa, vaikkakin vielä kovin keskeneräinen. Käänsin vanhan boksin pystyasentoon ja maalasin sen valkoiseksi. Pöytä ja tuoli on vanhasta boksista, samoin osa kakkuja. Kuvaajalle lisähaastetta pimeyden lisäksi tuo boksissa oleva pleksi, jota en alkanut ottamaan pois..

3 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Mitä se on alakanu sielä riehuun. En ainakaan suosittele nukkekodin kaatamista. Määki korjailin aamulla omaa nukkekotia kohdanneen hirmumyrsky Hugon(kummipoika 1v) aiheuttamia tuhoja. Onneks selvittiin säikähdyksellä :)

Jaana kirjoitti...

Sinähän olet pistänyt ihan hyrskynmyrskyn! :) Minun tekisi mieli tehdä sama mun Lundbyylle, kun siitä on alkanut tapetit kupruileen... :( Jos vaikka tekisi jokaisesta huoneesta oman pikkuboksin. Ne olisi paljon helpompi säilyttääkin (siellä kaapeissa ja laatikoissa ;) kuin tuo kokonainen talo.

Anne kirjoitti...

Toki voi omalle tekemälleen tehdä mitä mielii, etkä hullumpia ole tehnytkään! Tuo vaatekaappi on ihana.