maanantai 18. kesäkuuta 2012

Voi yhden kerran jos toisenkin!

Arvatkaa kahdesti tympiikö?? Valehtematta tunnin istuin tässä, liitin kuvia ja kiroilin kun ei ne mihinkään reunaan taas suostuneet asettumaan, kiitos bloggerin uuden tyhmän käyttöliittymän, jota minä joko en osaa käyttää tai se on suunniteltu jollekin viisaammalle. Systeemi tallensi kaiken vaan auta armias kun tulin katsomaan niin eihän täällä p***ele mittään ollunna. Oli rippikorttia ja kaikkee kivaa....
 

Liitän siis tähän tämän kuvan tämän päiväiseltä kirppismatkaltani ja sanon hasta la vista. Päivitän uudelleen jos joskus jaksan. Nyt en.

4 kommenttia:

Anja kirjoitti...

hohoijaa, jaan fiiliksesi täysin sydämin ja myötäeläen: itselleni kävi töissä tänään juuri samoin, sillä 1 1/2 tunnin raportin kirjoittaminen katosi taivaan tuuliin koneen sitä tallentamatta :( Vaihtoehtona on joko ylityöt ja uudelleen kirjoittaminen, tai muiden töiden lisäksi samassa työajassa uudelleen naputtaminen, ei voi kuitenkaan jättää tekemättä. Kyllä tosissaan ottaa päähän nämä koneet joskus :( Tuo kommentointilootan sanavahvistus on kans aika hirviömäinen - ei taho millään saada selvää... saa nähä onnistuuko 5:llä kerralla??

Unknown kirjoitti...

Uusi kurkkija täällä hei :)

Ei tosiaankaan vaikuta kovin yksinkertaiselta tää Blogger. Pistin just oman blogini "pystyyn" ja mietin useampaan otteeseen, mutta päädyin kuitenkin tähän Vuodatuksen sijasta. Aika näyttää oliko viisas valinta...

Ihanan pyörän oot löytänyt. Mistä kirppikseltä teit löytöjä?

Lotte kirjoitti...

Hassua, että tuolla bloggerin dashboardilla näkyy rippikorttipostaus kuvineen kaikkineen, mutta kun sitä yrittää painaa että sais luettua tarkemmin, se ei enää näykään. Voiko se olla jotenkin ajastettuna? Ajastetut jutut näkyy just tuolla tavalla seuraajien ohjauspaneelissa.

Tuulia kirjoitti...

Lotte: en ainakaan mielestäni ole asettanut ajastettuna....tosin tästä uudesta bloggerista ei aivan pääse jyvälle.