perjantai 25. huhtikuuta 2014

Saako päivittää?

Ei mitään miniatyyriin viittaavaakaan, mutta päivitänpähän nyt tänne kuitenkin nämä.

Ekana tilaustyönä tehty kastekortti, josta tuli kyllä aika kiva ainakin omasta mielestäni. Kuvasta ei taida oikein näkyä, mutta tuossa korttipohjassa on helmiäistä. Kastemekon leikkasin paperista ja liimasin päälle kaksi kerrosta tavallista pitsikangasta. Himppu pliisu tuo on, mutta kastemekon taakse ei oikein mun mielestä sopinut mikään. Jäi sitten tuommoiseksi. Kortin tilaaja liikuttui kyyneliin sisäsivun rämpsyn luettuaan. Sinne kirjoitin: Hellin käsin kantakaa, suukko lämmin antakaa, syliin usein sulkekaa, yhdessä näin kulkekaa!


Nämä sukat on aika kivat! Tämäkin on itseasiassa tilaustyö, koskapa mulle tuotiin töihin wanhat sukan varret ja lankoja ja pyydettiin tekemään varsiin terät."Tee semmoset mökkisukat". Ja minähän tein. Varret on kuulemma vanhat ja niiden tekijäkin jo edesmennnyt.  Näistä ei tulekaan kuulemma nyt 'vaan' mökkisukkia vaan 'parhuusemmat mökkisukat'.
Tämmöinen vauvaonnittelukortti lähti postissa kummitytölleni, joka sai pääsiäisvauvan, pienen kippuraisen tipusen. Hankala kuvasta hahmottaa, mutta korkeutta 'bodyllä' oli n. 15 cm eli mahtui normikuoreen. Sisällä normionnittelurämpsy vaan kun ei oikein runosuoni sykkinyt. Ja joo, napit on eriväriset. Pitsit liimattu eriperkeleellä.
Tämä pussukka on vanhempaa tekoa eli viime jouluksi ameriikan maille lahjaksi lähtenyt Hopeatoffee -pussukka. Ei ole tainnut täällä esiintyä vielä. Sisällä valkoinen vuori. Kristallimuovia ja ihan tavallisia nopeatoffee-papereita. Näitä on kanssa kiva tehdä.
Tämä toinen pussukka on Geisha ilman vetoketjua.

Näiden lisäksi on päivänvalon nähnyt noin miljoona neulottua tiskiluutua ja toinen mokoma sytomyssyjä. 
Ihan työhommina siis. Ja illat kotona menee sitten opiskellessa. Tai jossain muussa 'tosi tärkeässä' hommassa. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Arvasinhan minä, että oot sinä vaikka mitä taas tehnyt, mutta kun ei sua näy, eikä kuulu... Hienoja on kaikki - taas kerran. Tiskirättejä on muuten puikoilla mullakin kevätkiitokseksi päiväkodin tädeille, mutta noiden karkkipaperipussien tekoa saisit mulle joku kerta opettaa - minä kyllä pidän huolen papereiden hommaamisesta! ;)