sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Minimartat

Juupase juu. Monenlaista väkertäjää oli taasen kokoontunut Puuhalaan puuhastelemaan. Paikalla oli Taina, Auliina, Liimis, Epe, Jaana ja Nanna ynnä mie. Ja kun ei oltu päästy yhteisymmärrykseen siitä, mitä tehdään tällä kertaa, niin tehtiin mitä mieleen juolahti. Mulla oli melkein koko tavara-arsenaali mukana, kun en vielä lähtiessäkään tiennyt, mitä tekisin. Mutta tämmöinen tuli. Ruusut nysvätty kotona.

Swapit yms. hauskuus löytyy täältä.

Hetkittäin verrattain jokun aika sitten täytin vuosia ja Epe muisti minua vielä jälkijunassa tämmöisellä ihanuudella. Kiitos Epe!!!

Palkeet pääsevät aitiopaikalle, kunhan nukkiksen remontti on valmistunut....tai kun se ensin edes päästään alottamaan (varmaan tuossa joulunpyhien aikaan). Talossa on vissiin sattunu joku vesivahinko tai jotain. Kosteusmittaajien (tärähtänyttä, sori) todistusaineistoa kyökin puolelta:

5 kommenttia:

epe kirjoitti...

Voi kun kakuista tuli söpöt! Unohtui eilen sanoa, että voit koristemaalata nuo palkeet ihan miten haluat. Oisin tehnyt niihin jonkin kukkakuvion, mutta kun emmää ossoo! :)

maija kirjoitti...

postia blogissani.

Eliisa kirjoitti...

Tuulia, tiedätkö - olen aivan missannut sun sivusi! Huomasin, että kun mulla on toi blogilista, niin nykyään kiireessä tsekkaan siinä päivittyneet sivut. Eikä ole "Olipa kerran" pitkään aikaan päivittynyt.

Upeat sivut sulla täällä. Hieno se ompeluboxi ja tuo ruusukakku on todella upea! Nämä blogspotin taustakuvat ovat aivan ihania, minä kun olen varsinkin vihreän ystävä. - Nyt pitää etsiä nämä sun sivut blogilistalta - ja laittaa nämä suosikkeihin.

Auliina kirjoitti...

Tulipa hiano tuosta ruusukakusta! Jotkut ne ossaa näköjään :D

anja kirjoitti...

Tosi hieno kerroskakku! Ja muutenkin blogisi sisältää aivan herkkuja juttuja :) Hoksasin myös, ettei blogisi ollut tiedoissani :( Mutta onneksi nyt voin korjata asian!!