maanantai 10. marraskuuta 2008

Paakauspäivä

Nämä paakaukset on nyt vaan kylässä täällä ompelimoboksissa. Kakkuvitriini on tämän päivän tekele myös. Sen takaseinässä on peiliä, joten kaakkuja näyttää olevan useampi kuin niitä oikeasti on.

Ylähyllyllä suklaakaakkua, käärmetorttuja jos minkälaisia ja olutpullonkorkkiin väännettyä lakkatorttua.
Sitten todella mehevää pahvista tehtyä mansikkakaakkua (mansikat by Angie Scarr). Kiilteenä kakun päällä on taasen sitä ihanaa Games Workshopin kiiltävää lakkaa. Aika aidon hyytelön näköstä...
Mansikan vierellä tietysti niinikään pahvista väännetty kinuskikaakku. Taitavat olla molemmat semmosia kilokakkuja, joista saa palan kuin palan.
Kinuskikaakun alla pilkottaa tutun näköisiä appelsiineja. Niitä tehtiin Pikku Rouvissa kerran massapäivänä ja niitä kuulkaa on vielä vaikka muille jakaa.
Ja alahyllyllä lisäksi nämä kaksi kaunista.
Ja ettei siis totuus unohtuisi lisätään nyt sitten edes tähän hääkakkukuvaan tuo tulitikku. Kyllä nämä herkut ovat oikeesti näin pieniä...

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Oih voi niin ihania kakkuja, appelsiineineen ja mansikoineen!

Lotte kirjoitti...

Namskis! Toi mansikkakakku ja kinuskikakku on aivan aidon näköisiä! ja niin herkkuja ;) Myös hääkakku on ruusuineen aivan ihana! Tuossa kaupassa viihtyisi kakkuja katsellen ja maistellen ;D

Iskin silmäni myös tuohon ruskea-kukalliseen nojatuoliin... TÄYDELLINEN!

Jaana kirjoitti...

Tässähän herahtaa ihan vesi kielelle noin makoisan näköisiä kakkuja katsellessa. Tuosta mansikkakakusta tulee niin kesä mieleen. :)

Liimanäppi kirjoitti...

Ihana! Nojatuoli kiinnitti myös huomion täällä, hieno. Ja heti alkoi myös tehdä mieli painella kotiin massailemaan ja pahvia leikkaamaan.