sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Oi tätä otsikoiden keksimisen vaikeutta...

Eilen oli Pikku Rouvien ihana lauantaipäivä. Paikalla kikattamassa oli Auliina, Outi, Taina, Chrisse, Jaana, Epe ynnä eräs, jolla on tänään synttärit. Kö mää täytän TAAS 25, eikä tosiaan  parane laskea monettako kertaa... 

Mukana meillä oli tietysti älyttömät määrät matskua ja niitä Peekaalta hamstrattujen ihania kankaita, joita sitten vaihdeltiin/ ostettiin (tai kirjoiteltiin velkakirjoja) . Varsinaisena aiheena oli kuitenkin nojatuolin tekeminen. Sormet (ja melkein varpaatkin) oli jos missä liimassa, ja nyt tiedetään sekin, miksi Outi on Liimis. :) Tuoleja saatiin oikein valmiiksikin asti, mutta miksi kukaan ei antanut niitä kuvata...??? 

Swappiaiheena oli tällä kertaa koristetyyny ja ne voipi kuikistella täältä.

Tämä on mun lenkstooli. Onneksi löysin siihen kotoa iltasella soppelit jalat. Täytyy sanoa, että kangas oli tosi armollinen tekijälleen. Ja kuvassa se on huomattavasti paremman näkönen kuin oikeesti... ;)


Tämä loppu on sitten tätä synttärilahjomusosastoa. Arvatkaa oliko ihana näitä aamulla rapistella auki?! KAUNIS KIITOS KAIKILLE!!!

Halauksista on vaikea laittaa kuvaa, mutta tässä saamani lahjukset.

Ensimmäisenä Auliinan tekemä ihana kynttelikkö, jonka onneksi ehdin kuvata ennen kuin se teki tuttavuutta laattiamme kanssa. Ööh, mahtaakohan tällä olla takuuta voimassa, jos en saakkaan sitä täki kluulla kasaan...

Outin kaikkea tarpeellista ja ihanaa sisältänyt matskupaketti, jota kasattaessa oli pengottu nahkapusseja ja juotu pari pulloa skumppaa....


Jaanan kaunis kortti, jonka oli pakko päästä kuvaan ynnä suloinen postilaatikko:


Ja Chrisseltä tämä pienenpieni herrrkullinen horoskooppi-porsliinilautanen, joka ei todellakaan päädy nukkikseen! 

5 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kynttilän jalka on aivan ihana.

Auliina kirjoitti...

ööö, tuota hajosiko se kynttilänjalaka? pikaliimaa sitten vaan, tai sitten tuo se seuraavalle kerralle mukaan niin mää korjaan sen...sorry huono versio...

epe kirjoitti...

Onnea vielä kerran! Perttuli vieköön, kun mä kuulin sun synttäreistä niin myöhään, etten ehtinyt sullens mitään lahjusta kasata, joten ylläripylläriä voi lykätä, kun seuraavan kerran tavataan! ;)

Chrisse kirjoitti...

Kiva, että synttärilahja oli mieluinen. Minä olen oikein odotellutkin sopivaa hetkeä, jolloin voisin antaa sen sopivalle henkilölle. Sitä ei voinut antaa kelle tahansa eikä todellakaan milloin tahansa.
Tuosta sinun tuolista. Minä oikein yritin tihrustella kuvaa, ja katsoa onko siinä mitään nyörin tapaista. Saitko tosiaan sen niin taitavasti tehtyä, ettei tarvinnut mitään "piilotella". Mun tuoliin oli ihan pakko laittaa nyöri kiertämään reunoja.

Lotte kirjoitti...

Kaunis sinunkin tuolisi! Sinisen ystävänä ihailen tuota kangasta :)

Hyvää synttäriä näin jälkikäteen!