keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Jotain punaista ja makeaa... / Something sweet

Nämä leivonnaiset ovat menossa nukkekotikerhopaikkaamme. Siis siihen vielä nimettömään taloon, jonka alakerrassa on Lelukauppa Lelureppu. Lelurepun viereen nimittäin avataan Leipomo-kahvila, jolle joku muu saa nyt keksiä nimen.

Hääkakku paperiruusuilla ja Angie Scarrin kiiwi-hedelmillä. Tai munhan ne nyt on, kun olen ne ostanut omaksi. Kakkupohjana pullonkorkkeja ja päällä fimoa.


Nämä on suussa sulavia saumauslaasti-prinsessakakkuja paperiruusuilla ja muovilehdillä. Lautaset pullonkorkin tiivisteitä.

Pikkusen huono päivä on ollut sokerileipurilla, kun tuosta vihreestä on tullu noin kuoppanen..


Fimoleivoksia:

Ja suolasen puolella biltemapuutikku-voileipäkakkuja

ja vissiinki rieskaa, kun ovat niin hailakan värisiä. Tomaatit ja kananmunaset jne. on massaillut taas hyvä ystäväni Angie. On se vaan näppärä tyttö!


**

These cakes and sandwiches are on their way to a dollhouse that we have here.  Our miniature club in Oulu has a dollhouse of its own and we are furnishing it together. It may be ready some fine day! 

These cakes and breads are so easy to make! The wedding cake is made out of two bottle tops. Roses are made of paper.  I molded those green, yellow and pink princess cakes of mastic that was left while my husband retiled our bathroom. The green one is not completely round as you can see :)

All cucumbers, tomatoes, eggs and sausages are made by Angie Scarr.

4 kommenttia:

Julianna kirjoitti...

Ihania herkkuja ja tuo edellisen postauksen eteinen on mielettömän söötti!

Mirel kirjoitti...

Ai kun näyttää herkulliselta!

Reetta kirjoitti...

Tunnustus blogissani! :)

Anname kirjoitti...

Aivan ihania herkkuja!