lauantai 9. toukokuuta 2009

Rouvia ja nessupaketteja

Pikku Rouvien terapiapäivä jäi osaltani tänään nysäksi, sillä pitihän minun lähteä kuuntelemaan, kun Hra Keskimmäinen esiintyi bassoa und kitaraa soittamassa äitienpäiväkonsertissa. Eipä saatu kuullaksemme mitään kantrihelenaa vaan siinä taipui Lynyrd Skynyrdit, Zen Cafét sun muut kuin tyhjää vaan. Tavattiin me Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanenkin ja lopuksi singutettiin karaookkeversiona aikuista naista, niin että koulun seinät raikui!

Liimis toi minulle tämmöisiä ihanuuksia, kun lahjoitin hänen tyttärelleen meillä lojuneita nukkekotivermeitä. Semmoisia siis, joilla lapset oikeesti voi leikkiäkin. Huomatkaa, linnunpönttö on De Luxe-mallia; savupiippu ja postiloota! Jos minikameralla kuvais, niin varmaan olis kalustuskin tuolla sisällä :)

Ja entäs tuo kannu sitten? Tosi kaunis! (Mitä ihmeen rantuja tuossa laattialla oikeen on....?)

 


Tässä totistusaineisto siitä, että ollaan sitä täälläkin kuitenkin kenkiä tehty. Nämät on kyllä aamutossukat ja niitä ruskeita karmeita 'kerhotekeleitä' ei kaikelle kansalle esitellä edes saunan takana. Voi ne toki tuonne porstuan peränurkkaan heittää...

1 kommentti:

marlies kirjoitti...

What a nice bird house, like the letterbox on it, so cute! Love the can, nice printie on it! And look at these lovely slippers, so lovely!