lauantai 18. heinäkuuta 2009

Vauvaboksi / Roombox for a baby

Entinen työkaverini ilmoitti ilouutisen; hänestä on tullut pienen pienen Max-pojan mummi! Innoissani pistin  kasaan vauvaboksin Tiimarin valmiiseen kehykseen.

Seinällä olevat Nalle Puh- ja Ruu-julisteet ovat suklaamunasta tulleita pelikortteja. Lattialla on hakka ja veturi sekä ämpäri, josta tulevat palikat muodostavat pikkumiehen nimen. Kirjantuen kissa on pelastettu vanhasta Kinder-yllätyksestä. Tammen Kultaiset Kirjat on skannattu ja printattu.

Kuvat ovat Neiti Kuopuksen ottamia eivätkä hakka ja veturi valitettavasti olleetkaan päässeet lähempään tarkasteluun. Kuva kuitenkin avautuu isommaksi klikkaamalla....kait.**

A person I used to work with told me she is now a grandmother to a lovely little boy called Max. This roombox is a gift for young man and his parents.

Winnie The Pooh and Roo -posters are actually playing cards from a Kinder Easter egg as well as the cat on the bookend.  Blocks are coming out of the bucket forming the name of the new born baby. Because these pictures are taken by my lovely daughter miss 'almost fourteen' there are no close up pictures of things on the floor. But you can clik the picture and it'll get bigger (I hope)....

2 kommenttia:

Eija Luoto kirjoitti...

Hieno lahja ja varmasti saajille mieluinen - jää mukava muisto myös varsinaiselle lahjan "kohteelle"

Lotte kirjoitti...

Ihanan näköinen room-boxi! Yritin eilen käydä moneen kertaan kurkkimassa tätä, mutta sivu oli ihan tyhjä :( Kiva, että nyt näkyi!