perjantai 10. heinäkuuta 2009

Yllätyspostia! / Surprice mail!

Postilaatikossa oli YLLÄTYS Mercedekseltä ja Libetyltä. KIITOS KAUNIS!

Ensin aivan ihana Matuska-kortti Libertyltä


ja Mercedekseltä kolme ihanaa ompeluaiheista purkkia ompeluhuoneeseen ja suloiset balsalaivat.  Laivat pääsevät varmaan Millan huoneeseen.


Tämä ei tullut postissa, hän on toinen päiviemme sulostuttajista, neiti Siri (joka on muuten sinkku elikkäs vanhapiika). Tämä outo nukkumapaikka on meidän ns. laskulaatikko, laatikko johon kerätään talouteemme tupsahtelevat laskut ja josta sitten tilipäivänä arvotaan onnelliset voittajat. Kissa on siis ISO (ja laatikko oikeasti pieni). Siri onkin puoliksi norjalainen metsäkissa, joten ei mikään turha kapistus. 
Ja hän on sitten toinen ystävämme Symy. Neiti hänkin. Hieman vilkkaampi kun on nuorempikin.

Nukkisrintamalta ei sen kummempaa; uusi matontekele on kesken ja pikkuinen uusi kesäprojekti on aloitettu. Näistä siis myöhemmin. 

**

Today I received surprice mail from Mercedes and Liberty. I thank you both so very very much! I received lovely things! Lovely Russian doll-card from Liberty and three blue jugs for sewing room. Oh yes, and those pretty little boats. I'll put them to Millas' room.

I am so very happy and surpriced with this mail!!

The cat did't come by mail. She is the other one of our cats. Her name is Siri. She likes to sleep in a small box where we put unpayed bills. Her father is a Norwegian forest cat so she is really BIG.... and the box is very tiny. But she is lovely, ain't she?
The black one is called Symy. She is out other cat.

Otherwise my new carpet is on its way (= still unfinished) and I have started  a small new summer project. I'll tell about it later!

5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Terkkuja söpöille neitokaisille toivoo Mauno A.K (sinkku niin ikään) täältä ylempää!

Liberty Biberty kirjoitti...

Hi Tuulia!
I am glad the surprises arrived! Have fun!
Mercedes

Reetta kirjoitti...

Tuo Symy kissa on ihan meidän Viivi kissan näköinen. :D Tuo kissa on vain varastanut Kisun(Viivin siskon)naaman! Hhehhee. Vartalo Viiviä ja pää Kisun. :) Tuo takatassukin on tuollainen melkein kokonaan musta. Joten oikean näköinen sekin. Ja ihani juttuja sait postissa.

Marcelle kirjoitti...

Siiri on kyllä söpö kun on tunkenut itsensä pieneen laatikkoon. Mua nautatti tuo kuva ja korvatkin on siinä asennossa et "mitäs mua kuvailet,mä nukun." On nuo kisut ihania :)T: kahden kollin omistaja

Sussu kirjoitti...

Ihanaa postia olet saanut! Ihan kade noista kauniista purkeista! :)