tiistai 7. huhtikuuta 2009

Hyrskyn myrskyn!

Voi juutas sentään ku mää olen siivonnu. Ja siivonnu. Nyt on menossa tehoisku 'vaate'huoneeseen. Tiedättehän sen kömmätin, jonka ovea ei uskalla avata kuin pikkiriikkisen raolleen tai muuten kaikki siellä oleva tavara vyöryy silmille. Sieltä tulee langat, tilkut, pipot, takit, toppahousut, lenkkarit ja sandaalit varapatjoista puhumattakaan! Kissankarvoja siellä on ihan uskomaton määrä, koska meidän neitojen mielestä vaatehuoneessa on ihanaa! Siellä voi hypellä hyllyltä toiselle ja kaivautua johonkin mun lankalaatikkoon pikku päikkäreille. 

Koska meille on siunautunut aikojen saatossa kolme lasta, ja jokaiselle on otettu äitiyspakkauslaatikko, on ne laatikot edelleen meillä pursuten mitä ihanampia vauvatamineita. Ja arvatkaapa missä! No vaatehuoneessa tietysti!! Vaan ei ole kohta. Urheasti kävin laatikot läpi ja nyt ne lähtee kiertoon. Eniten tarjoava saa hakea täältä pois ihanan ihania vauvanpaitoja ja potkupukuja. Minä olen jo nuuskutellut niistä viimeisetkin vauvantuoksut!

Kohta ei ole siis pölyhiukkastakaan koko mökissä kissankarvoista puhumattakaan. Jos ei ala vähitellen auttamaan räkätautiin, niin sitten vaihdetaan lääkäri. Laskeskelen hiljaa mielessäni päiviä siihen, että saan hakea kissat takasin...

Tätä kuvaa ei kyllä saa tähän höpinään minkäänlaisella aasinsillalla kytkettyä, mutta minkäs teet. Laitan nyt edes tämän kuvan kiitokseksi niille, jotka ovat tänne asti jaksaneet lukea tätä tyhjänpäivästä pulpatusta. Aivan oikeesti en ole saanut minimaailmaan tehtyä mitään muuta kun pari tämmöstä örkköä ja muutaman astalean. Näissäkin nuo herkut on Angie Scarrin käsialaa. Paitsi ruusu.


5 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Elähän nyt tapa itseäsi työllä;D tai jos oikein tuosta vaatehuone-operaatiosta innostut, niin tulehan seuraavaksi selvittämään meidän vaatehuone...

Aika herkut olet vääntänyt :)

Nanna kirjoitti...

Apua! Kuka on väittänyt ettei flunssa ole ihmiselle vaaraksi :D

Tuollainen kaappien ja komeroiden suursiivoaminen on vistoa hommaa, mutta täytyy myöntää, että se tunne on hieno, kun saa kaiken valmiiksi ja tilaa on taas yllin kyllin järjestellä uusia säilöttäviä :)

Tsemppiä, mutta muista tulla sieltä kömmätistä välillä myös ihimisten ilmoille!

marlies kirjoitti...

Looks realy yummie!
* marlies

Jean Day kirjoitti...

They look so delicious!

Pirjo kirjoitti...

Kiva on kissojen palata siistiin vaatehuoneeseen ja herkkujakin on tarjolla. Kissankarvat on tuttu juttu.