sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Vasara ja nauloja

Ihana kevätpäivä! Linnut laulaa loilottaa ja krookusraukat odottelee, että joku tulisi tonkimaan enimmät talven roskat päältä pois. Melkeinpä tekis mieli kaivaa sortsit kaapista ja kokeilla, vieläkö niihin mahtuu. Kukkapenkit saa kuitenkin odotella vielä aivan rauhassa, mulla on nyt tämä talorojekti menossa!

Eilen Rouwien kanssa swappailtiin kukkia. Aikamme lappuja vaihdeltuamme onnistuin saamaan Liimanäpiltä nämä ihastukset ja kuvasin ne keskeneräisen kaupan pöydällä aamuauringossa.

Ja kun se miun ihana miäs sitten nyt sai sahailtua nämä tarvitsemani aukot välipohjiin ja seiniin, niin talohan alkaa melkein jo talolta näyttämään! On sahattu, naulattu, ruuvattu, maalattu ja imuroitu koko päivä niin, että kissaraukatkin pitelevät jo korviaan ja kauhuissaan luikkivat saunaan piiloon.

Nyt alkaa sitten tapetointiurakka. Tulostin on laulanut jo hyvän aikaa. Muutama väliseinäkin pitäisi tekemäni... Tulis vaikka vesisade niin voisi aivan hyvällä omalla tunnolla tehdä tätä täällä pirtissä!

 

9 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Upialta näyttää!! Kuule nou hätä, kaks päivää tästä eteenpäin on luvattu oikeen kahen pisaran kans vettä. Mokomaki.

Aino ja Maija kirjoitti...

Näyttääpä hienolta!

Sinulle olisi tunnustusta meiltä blogissamme. :)

Vuokko kirjoitti...

Niin sitä pittää :)

Lotte kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa! Nyt on sulla ikkunaluukkuja sitten vaikka moneen taloon ;D

Täällä sai jo shortseja tänään kaivella, oli niin lämmin päivä :D

chrisse kirjoitti...

Sinähän huhkit siellä ihan tosissaan. Ihan meinaapi hengästyttää, kun kuvia katselee :)Hieno siitä ihan varmasti tulleepi.Ja minä olen arponut täällä jo monta viikkoa Isabellan ja Anselmin talon huoneiden seinien väriä. Joka päivä vaihtuvat värit, taidan olla hieman ailahteleva persoona.

Julianna kirjoitti...

Hurjalla vauhdilla teet töitä ja laitat ukkoskin töihin. ;) Hyvä! ;)
Ihana tästä talosta on kyllä tulossa!

Hertta kirjoitti...

Mahtavaa, upeeta! Onpa mukavaa seurata urakkasi edistymistä ; )

MarEve kirjoitti...

Mahtavalta näyttää! Sää ei näytä suosivan sinua. Itse siirsin eilen remontin teon ulkosalle ja sainkin maalattu Kahvila Auroran sisältäpäin ja tänään ehkä ulkopuolen. Laittelen kuvia sivuilleni varmaankin alkuviikosta.

Tuula kirjoitti...

Komea (ja iso!) talo on tulossa!