perjantai 17. huhtikuuta 2009

Nimetöntä sakkia

Eilen kävin Auliinan luona visiitillä. Eikä se ollutkaan mikään pikavisiitti; hyvä kun en jäänyt taloksi!  Uskokaa pois te jotka ette ole nähneet taloja livenä: ne on hienoja (ja isoja!)....ja ehkä vähän pölysiäkin :) **heh**

Nämä evakkolyylit lähti sitten sopimuksen mukaan mun matkaani tänne Etelä-Suomeen. Hullu-hullu vaihto nämä muutamaan astaleaan. Ei oo tosi! Tämä toinen  raukka on pölyrätti kädessä kulkenu ympäri Nummien Taloa tai istunu lääkärin porstuassa oottelemassa, vaan nyt on toisenlaiset puuhat mielessä! Eukko intoutu hoitamaan Cafe Piskettiä. Notta näin. Onnea valitsemallesi tielle, Eulaalia!


Tämä lyyli sai sitten Auliinan tekemän uuden koltun. Ilmeisesti tässä haaveksivasti katsellaan ikkunasta ja mietitään rajan taakse jäänyttä sulhoa (tai jotain).

Und tässä on arvatkaapa kuka? Ei, ei ole zombi vaan Svedu! Svetlana pettyi pahasti elämäänsä naisena ja niinpä pistin sen kilon palasiksi. Pakkelit ja tukka lähti mäkeen ja samalla korjattiin poikki mennyt tukirankakin. 

Tämmönen tuli ja tämä juippi (nimiehdotuksia?) siis muuttaa uusine sammareineen Kämppään asumaan. Koska Kämppä on lainassa nukkekotikerhopaikassamme, vien kaverin sinne huomenna ja katson asettuuko tyyppi taloksi. 
2 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Oikein näyttää Eulaalia olevan työntouhussa uudessa pestissään, eipähän enää pääse naukkailemaan niitä Tohtorin konjakkeja (muka lääkkeeksi! ) ja hienosti näyttää pärjäilevän ilman kainalosauvaa. Tää haaveksiva EsmeraldaConsuelaAnnastiina on ihan kohtuu tyylikkään näkönen uusissa vetimissä, löysää vaan sitä nuppineulaa välillä ettei ilma lopu ;D

Vaan ompa Svedu sitten muuttunnu viime näkemän!! Kössi on ihan komee uusissa sammareissa ja paitapuserossa :D

Liimis kirjoitti...

Kommentoin tuota arvon rouvien salista tapaamista sitten livenä, kunhan nähdään... Svetlana on siis viimein sinut itsensä kanssa. Tai näyttää ainakin kovin paljon olevan. Ja nyt saapi sitte vaan jäädä jännityksellä oottamaan, että keitä noista uusista Eulaalioista vielä kehkeytyy, koskaan ei voi tietää.