sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Höpöhöpö

Eilen ährättiin kerhossa potkukelkkoja. Kaikkien muiden kelkat näyttää kuitenkin potkureilta, mutta mun kelkan on vissiin tehnyt sokea ja yksikätinen satavuotias timpuri, koskapa siitä tuli lievästi sanoen h-u-o-n-o. Riippuu tietysti mistä kulmasta kelkkaa kuvaa, on siinä jotain hyvääkin (niinku maalaus on esimerkiksi aika hyvin onnistunut) mutta tässä sitä ei kuitenkaaan nyt esitellä. Tietenkin jos sen pukkais hankeen ja kuvais sitten.... Sorvauksissa siinä on varmaan joku vika. Nih!

Kenen ajatus lienee ollutkin koko himputin kelkka! 

Tässäpä ei siis esitellä kelkkoja kun ne ahistaa, vaan kämppää ja sinnekin tehtailtuja höpömuumimukeja... 

...sekä psykedeelistä tapettia.  

Himpun verran keskentekosella levarilla on vissiin kuunneltu jo musakkiakin.

4 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Kämpässä on aina mukava vierailla. Muumimukit on NIIIN söpöt. Ja uppeita massailujaki tällä on, leivokset on herkkuja, mutta hymyn sai huulille tuo aloitettu pannaani. Tsykedeelinen tapetti sopii hyvin kämpän syvimpään olemukseen, mitäköhän levyjä siellä oikein kuunnellaan?

Virpi kirjoitti...

Terkkuja Kämppään Kurjenpolvesta! Meininki näyttää astetta hurjemmalta, Vaililta löytyy näetsen vain yksi älpeelevy ja se on Eppujen Tie Vie....Hei, kiva kun Villasukka! löytyy sivupalkistasi! :O)

Julianna kirjoitti...

Kivan erilainen tapetti, hieno. Tuo hauska punainen hyllykin tulee nyt kivasti esille tuolta mustanpuhuvalta seinältä. Mukit on suloisia!

Sussu kirjoitti...

Vitsit nuo muumimukit! :-D Kiitos ideasta, nyt tiedän mitä pitää yhdelle kaverille tehdä ihan kiusaksi minikoossa! *muahahaaahaaa* ;-D
Mahtavat sivut, oli kiva poiketa!