sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Svetalan uusi kläninki ja muuta mukavaa....

Ihanan sekalainen sakki Pikku Rouvia kohtasi toisensa taasen eilen. Me tehtiin monenlaisia mööpeleitä ja omani esittelen kunhan se on jotenkin edes kasassa. Tapahtumien kulun voipi tarkastella täältä

**

Svetlanan tarina lienee tuttu kaikille. Täällä se on oikein seikkaperäisesti esitelty. Hox: saattaa sisältää haitallista materiaalia, joten on K15.

Nyt on Svedu onnellinen, kun sai uuden kläningin. Se on Auliinan käsialaa... valitettavasti hieman huonossa valossa kuvattu,  mulla kun ei ole tässä tönössä valoja (eikä varmaan koskaan tule olemaankaan...nyyh). Notta taskarin valossa vaan. Samalla tässä tarkemmin voipi tutiseerata (jos kiinnostaa) tätä ompelimonurkkausta (vai mikä hiivatti sen nimi nyt olikaan).


Tässä on sitten viikon varrella ährätty kaikkea muuta, kuin mööpeleitä nimettömään nukketaloon. On semmonen olo, että kiva olis tehdä kaikenlaista, mutta kaikki tekeleet menee mappi ööhön... Piskettipuoti on kuitenkin saanut uuden ikkunan ja virkatut kartiinit. Nimikyltti vaan uupuu edelleen. Tuossahan sen paikka olisi ikkunan yläpuolella (vissiinni).
Tämä verho taas kuuluu rouwan makuukammariin. 

Ja salongin takan päälle on ilmestynyt jämähtänyttä aikaa näyttävä kello.  Kellotauluna on melko kauan tuossa pöydän reunalla pyörinyt nappi.

4 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Voi mitä hienoja virkkauksia sulla taas on. Piskettipuodin ikkuna on aivan herkku.

Aulipauli kirjoitti...

Hyvältä näyttääpi minunki silimiin nuo sun tekemät uutimet :D
Hienosti oot saanu tällättyä Svedun läninkiin, ei tällain kuvassa näytä pahalta ollenkaan (vaikka ite sanonki ;) )

Lotte kirjoitti...

Oi, "piskettipuodistasi" tulee hurmaava!

Julianna kirjoitti...

Kauniita virkkauksia ja tuo kello on ihana!