tiistai 3. helmikuuta 2009

Teretulemas köökinpuolelle!

Silivatiseijaa ja supituaa, olen tässä askarrellut paskarrellut köökin kimpussa (kun vihdoin sain inspiksen). Siellä näyttää tämmöiseltä (vihreältä?). Verhotkin on jo tehty vaan olivat niin mutkaset, jotta joutuvat rässättäväksi. Joten siis kartiinit toisella kertaa. Vihreät ne on ja virkatut  (ei kait?).

Yleissilmäys ensin. Ai että kun on masentavan näköstä....(ja vihreetä). Matot on muuten tehty ihanan hauskalla ja nopealla (sanoinko jo sotkevalla?) 'mukamas-bunka' -tekniikalla, jonka löysin täältä. Alkuperäinen idea on kuitenkin lähtöisin Jirpsiltä. Kiitän ideanikkaria oikein kovasti... En olis uskonu, että on muitakin laiskoja matontekijöitä olemassa kuin minä!

Tässä on sitten se kerhossa aloittelemani kaappi romppeineen päivineen. Juu, kattolistat puuttuu, mutta ei anneta sen nyt häiritä.  Tapetitkin kupruilee edelleen, vaikka remppa on tehty. Onkohan tässä tönössä joku perustavaa laatua oleva vika? Pöydällä Auliinan vääntely (=keittokirjateline), jonka sain joulukalenterista. Näin siis silläkin on oma paikkansa!

Ja tiskit tiskaamatta....Ai ai!


Halot on näimmä justiinsa kannettu pirttiin. Kaikki ei ole mahtuneet halakolaatikkoon... Olisko Svetlanalla leipomuspäivä?

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hurjan kaunis on keittiösi!

Paketti on nyt postissa :D

Taina kirjoitti...

Keittiön kappi on kaunis ja keittiö muutenkin ihana. Nukkekoti Jie

Nimetön kirjoitti...

Hyvän näköinen kaappi. Tykkään kovasti takaseinän laudoituksesta. Keittiö näyttää oikein kodikkaaalta, vaikka onki vihreä ;)

Linnea kirjoitti...

Keittiössä näyttää todella kivalta! ihana vanhanajan tunnelma kerrassaan :)