lauantai 14. helmikuuta 2009

Pikku Rouvien päivä

Dodii, ystäviä olen ajatellut (ja vaikka tämä lukee pienellä kirjaimella, ei se tarkoita sitä, että olisivat vähempiarvoisia kuin THE Ystävä) koko viikon, kutakin vuorollaan. Tarkoitan siis Pikku Rouwia. Elämäni suolaa ja henkireikää. Päätin lahjoa heidät näin Ystävänpäivän kunniaksi, kun kerran yhteen kokoonnutaan.

Kaikkihan me tiedämme, kuinka innokas massailija Auliina on, joten hän sai lootallisen suussasulavia leivoksia. Auliina-pauliina sai myös huopatossut, koska lahjoitti mulle ketkupolkan tekoon tarvittavia sorvauksia. (Ette ole sokeita, huopatossut ei näy kuvassa) 


Nannako Kärppä-fani? Ei suinkaan, tykkää vaan hikisistä miehistä....  Ja koska nämä ei millään sovi Mäkivuotin kartanoon, niin joutuupi hän boksin tekoon. HAH!!

Liimiksen nukkiksen petillä näytti olevan vain emännän kolttu, joten tässä petivaatteet. Patjan joutuupi itte tekemään, kun sängyn koosta ei ollut tietoa...


Massaillessani päätin kokeilla, onnnistuuko Lundby-koko näillä nakkisormilla. Jaana sai siis tämän ällöttävän ihanan kaakun. Yökkis!

Näitä Epelle antamiani mukeja ei voi samana päivänäkään verrata Marian itse maalaamiin hienoihin mukeihin, mutta menevät varmaan semmoisina höpöepe-muumimukeina, joita kaukaa vaan katellaan.


Vuokon uusi kartano on niin alkutekijöissään, jotta luulen siellä olevan tarvetta vähän kaikelle. Puoli tusinaa lakanoita ainakin tarvitaan ja porstuaan Tervetuloa-kyltti.

3 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Voi järkky, miten ihania muumimukeja olet värkännyt! Aivan ihania lahjoja muutkin :)

Liimanäppi kirjoitti...

Kiitos Tuulia vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Ootpas ollut kovin ahkerana ja tehnyt oikein hienoja lahjoja :D