torstai 5. helmikuuta 2009

"Ruuneperi peri peri

runoja keri keri keri suuresta runolankarullasta.
Runoja aamulla kirjoitti, runoja päivällä kirjoitti, runoja illalla kirjoitti -
ja sitten joi torttukahavit!"

Omalla vastuulla saa kuunnella täältä. Ihana piisi!

Etsiskelin netistä Runebergin torttu -ohjetta ja Armastus siihen tuli sitten leukailemaan että  'nuita nukkekkodin torttuja vartenko nää haet ohjetta vai aiotko tehä ihan semmosia oikeita syötäviä?' Että hullua piti oikein yllyttää tekemään!!

Tässä niitä sitten on. Arvatkaa haiseeko kardemumma? Tomusokerit ja hillot on ihan maalia vaan ja tortut itsessään tikku-keppiä (=puuta).

Milla on saanut uuden mekon  ja tuommosen virkatun essun. Ynnä marttahuivin.
Siis eestä: 

ja takaa:

(Semmoset oikiat raatarit (niinku Auliina) ei sitten saa isonnella näitä kuvia eikä kovin tarkasti syynätä kaikenmaailman saumoja ja suoruuksia)


Kyllä mun nyt häätyy varmaan lähtä tekemään niitä ruuneperin torttuja ihan oikeesti, että saadaan illalla ne 'torttukahavit'. Oliskohan niihin kostukkeeksi lorauttaa jotain miestä väkevämpää niin maistusivatkin joltain.....

3 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

Meijjän P:n ehdoton suosikkileivonnainen on ruuneperin torttu. Leivoinkin niitä jo maanantaina semmosen supersatsin, kun armahaiseni on hommannut itelleen keuhkokuumeen (keuhkonnu vissiin liikaa). Täällä nyt on sitten hoidettu tautia ruuneperintortuilla ja antipiooteilla, ja jompi kumpi alkaa hiljalleen purra, tosin antipiootteja on kymmenen päivän kuuri, mutta torttukuuri taitaa loppua viimestään huomenna, ellei jo tänään.
Piti siis vaan sanomani, että ihanat söpöset on nuo pikku torttuset. Millan mekosta puhumattakaan, ja mullahan on lupa suurentaa kuvat...

Julianna kirjoitti...

Hienoja torttuja! Juuri söin aimo kasan ihan oikeita,kyllä niitä pitää kerralla tehdä sekä myös syödä paljon,kun niitä vaan kerran vuodessa saa. :) Ihana tuo virkattu mekko!

Taiju kirjoitti...

Onpa hieno idea tehdä minitorttujakin, hienosti onnistuneet, samoin vaatetuspuoli! Mitenkähän muuten tuontapaiset kommentit kuulostavat niin tutuilta...:) Ovat ne kuitenkin ylpeitä rouviensa aikaansaannoksista!