perjantai 20. helmikuuta 2009

Keppikasasta kömmätiksi

"Mistä on kummalliset kömmätit tehty? Vanilliinisokerista, vehnäjauhoista, liimasta ja kepeistä, niistä on kummalliset kömmätit tehty."

Jauhopussiin kerään kyllä poltettavia roskia ja muut törpöt on pöydällä vain haittona, mutta liimaa ja keppejä tarvitaan. Ja gummirenksuja. Tästä tulee (joskus) semmonen pieni puutarhavajan tapanen tuonne meidän pöydälle. Ajattelin, että siihen voisi aina vuodenajan mukaan vaihtaa sisustusta; joulunaikaan jotain joulusta ja silleen.... katotaan nyt valmistuuko tämä koskaan!

Tervetuloa samalla tutustumaan siistiin ja todella hyvässä järjestyksessä olevaan askartelupöytääni. Pöytää on kyllä pitkästi ja leveästikin, mutta mulla on aina käytössä vaan tuommonen pikku-pikku tila (tuo ruskia korkkimaton palanen), jossa on sitten yritettävä nysvätä. Vaikka eihän sitä pieniin tekemisiin isoa tilaa tarvitakaan....


Rakennustarkastaja kävi myös tarkistamassa että kepakot on suorassa ja suunnitelmien (onko tässä siis joku suunnitelmakin?) mukaan laitettu.... "Naamaani en näytä, voipi vielä joku vaikka tunnistaa. Eikä ole viiksetkään oikein nyt järjestyksessä."

Siis tähän tulee oikein ovetkin ja vinkkurat ikkunanpokat. Mää kyllä luulen, että kattorakennelmaa varten täytyy konsultoida tuota aivan oikeaa timpuria, joka meillä asuu...

Palataan astialle, kun asiat on edenneet johonkin suuntaan....

Ei kommentteja: