lauantai 21. helmikuuta 2009

Kömmätin myöhemmät vaiheet

"Kömmätti" on nyt sitten hetkittäin verrattain melkeinpä valmis; korkeutta maksimissaan kolmisenkymmentä senttiä ja leveyttä 24. Ikkunoihin, oviin ja kattoon tulee vielä "lasit" (varmaankin piirtoheitinkalvoa tai jotain), tiilet pitää maalata ja ovenkahvatkin puuttuu, mutta ajatus on pääpiirteittäin tässä. Jotain hyllyä tuonne on tehtävä ja kohtahan ne on laitettava kukantaimetkin kesää varten kasvamaan...  Ajatus mulla on tehdä tästä samantapanen, kuin tästä lyhdystä.

Kattoa ja takaseinää ei ole liimattu kiinni, joten luulisi sisustuksen vaihtamisen vuodenajoittain olevan helppoa...tai sitten ei. Any way, olen erittäin tyytyväinen tähän tekeleeseen!


Tässä on sitten the Potkurikin.  Svetlanako sillä on huristellut talviseen majaan käymään ja jättänyt ovenkin vielä auki?

Niin ja juu, mökkerö on kuin onkin kuvattu meitin pesuhuoneessa. Missään muualla en saa enää asiallisia kuvia aikaseksi. Pitäskö raahata tuo nukkekotikin sinne...?

5 kommenttia:

Marcelle kirjoitti...

Voi tuosta tule aivan ihana!!! Ja tosiaan sitähän voi sisustaa ympäri vuoden vuodenaikojen mukaan,eikä vaan kesäkäyttöön.Itsellänikin olisi haaveissa jokin kasvihuoneentekele mutta saas nähdä milloin tulee "se" hetki lisäprojektin tekoon...

Liimis kirjoitti...

Jaahans, mitäs tähän nyt sanois? Tosi hienolta näyttää, sää oot kyllä multitalentti. Ja on hauska tavata myös herra potkukelkka, se häipy sillon kerhossa niin liukkaasti, etten ehtiny ees heippaa sanoa.

Lotte kirjoitti...

kaunis on! Tuollaisen kun saisi vielä isona;D

Julianna kirjoitti...

Ihanan upea keppikasa! ;)

Virpi kirjoitti...

No mutta, onpa hieno! Tuo ei ole siis mikään koottava juttu vaan omaa disainiasi? En voi kuin ihmetellä, en pysty liimaamaan yhtäkään keppiä tai tikkua samansuuntaisesti toisen kanssa. Kaikesta tulee vinoa ja huteraa, vaikka kyseessä olisi vain keppi ristissä toisen kanssa. Näyttää niiiin hyvältä!