lauantai 21. maaliskuuta 2009

Budo Hennig vai Reutter?

Sanat 'työtön' ja 'Budo Hennig' eivät sovi millään yhteen. Siitä tuleva yhtälö on valitettavasti mahdoton toteuttaa. Vaikka kuinka haluaisin joka putiikkiin metallisen tyylikkään kassakoneen, josta kuuluu kilahdus ja laatikko aukeaa, niin ei se nyt vaan onnistu.

Koskapa tähän hätään en ole löytänyt kassakoneen mallisia kynänterottimiakaan, niin tämä on sitten seuraavaksi paras vaihtoehto: pahvia, maalia ja ääriviivatarroja. Ja huomatkaa, jotta laatikko on jo valmiiksi auki. Myyjättären ei tarvitse edes kammesta vaivautua vääntämään!

Tämä malli tuli Café Piskettiin, Hatun ja Hepeneen myyjätär vielä odottelee omaansa.


*********************************************************************************

MUOKS: Kaunis kiitos ihanista kommenteistanne. Ne kyllä ovat tämän homman suola!

Totuuden nimessä on sanottava, että tuossa eilen kiireesti otetussa kuvassa etupuoli ei ole vielä valmis. Nyt se on, katsokaatten vaikka! 
Raija jo ehätti kyselemään kassakoneen strategisia mittoja. Koneen teko alkoi aivan mutu-tuntumalla (siis 'musta tuntuu'). Kriteereinä oli, että näyttää hyvältä  ja mahtuu valmiina Cafe Pisketin pöydälle. Alustana on 3x3 cm pahvin pala ja kokonaiskorkeus on 4 cm. Siitä voi laskeskella ja askarrella, mutta vaihekuvat mulla on kyllä otettuna ja ohjeet laitan, kun saan juotua toisen kupillisen kaffia!

Tämä on aivan vapaasti apinoitavissa oleva malli. Jokainenhan on kuitenkin aina oma yksilönsä. 

10 kommenttia:

Raija Maula kirjoitti...

Tekemäsi kassalipas on paljon hienompi ja tyylikkäämpi kuin ostoversiot. Voisitko vaikka laittaa kaavoja tai mittoja, niin voisin itsekin kokeilla onnistunko.

Aino kirjoitti...

Tosi hieno! Bodo Hennigit kalpenevat tuon rinnalla...

wooper kirjoitti...

Juu kyllä tämä on se paras versio, itsetehty nimittäin. :D Ja vielä tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää takapuoli :D Laitoitko numerolevyjä etupuolelle? Tosiaan - Dagmarin kaupan avajaiset ovat kiinni kassakoneesta... tai oikeammin sen puuttumisesta ;) oon miettiny itse tekemistä. Ehkä tästä saan nyt kimmokkeen, kun sinäkin teit noin hienon :D

Jaana kirjoitti...

Wautsi! Kai tätä ideaa saa kopioida? Ois tekeillä yksi boksi, joka myös huutaa kassakonetta...

Lotte kirjoitti...

Joo, ei voita Bodo Henningin kassakone kyllä tuota!!! Aivan upea! Kyllä sulta taitaa syntyä ihan mitä tahansa...

tipa kirjoitti...

kyllä se on itsetehty kaikkein paras. tämähän on hieno!

Nanna kirjoitti...

Sama ongelma on ollut minulla...kauppa valmistuu kovaa vauhtia ja en kyllä raski ostaa henningin kassakonetta, vaikka olen ihan työssä käyvä ihminen :)

Pitänee sortua plagiointiin ja jotta tämän voin paremmin tehdä niin rouva on hyvä ja kiikuttaa masiinan rouvien kerhoon ensi lauantaina!

Taiju kirjoitti...

Kyllä kalpenee reutteritkin tämän rinnalla! Aivan upea itse tehty mini... vois olla aika tylsää olla sellainen rikas joka ostaa kaiken valmiina :)

Tuulia kirjoitti...

Kiitos kaunis kommenteistanne! Raija:laitan strategisia mittoja kuvien kanssa kohtapuoliin. Anja: Nyt on etupuolikin valmiina. Jaana:saahan näitä tehdä ilman muuta. Nanna; otetaan mukaan, eipä paina paljon!