maanantai 23. maaliskuuta 2009

Vikatikki

Korjausompelimo Vikatikki on saanut loistavat uudet tilat Hatun ja Hepeneen yläpuolelta. Kankaat tällättiin eilen siisteille pakoille ja uuden uutukainen sovitusnukke odottaa asiakkaita oven pielessä.

Sovitusnukke piti tosiaan saada ja mietin pääni puhki, mistä se olisi hyvä tehdä. Ostoset näytti melko kököiltä ja toisekseen siinä tuli sitten vastaan tämä rahapuoli. Kokeilin massasta, mutta te tiedätte varmaan miten siinä kävi. Puusta veistelyäkin mietin, mutta tämä on nyt sitten kuitenkin oasissienestä vuoleskeltu. Kovin kovaa käsittelyähän tuo ei tietenkään kestä, mutta täytyy sanoa ompelijattarelle, että käsittelee varovasti! 

Tästä kuvakulmasta ei oikein hyvin saa selvää,  kuinka muodokas nukke tämä oikeasti onkaan....


3 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Ensteksi Onnea uudelle puodille (mistä hiivatista sä keksit noille niin hauskat nimet? :D ) ja toisteksi kiitos kassakoneen ohjeestä. Tiiämpä mistä hakia jos joskus kassakonetta tarviin :D

wooper kirjoitti...

Tosi hienosti veistetty sovitusnukke! :D Kävi mielessä, että jonkun aikansa eläneen barbin tai bratsin teurastaminen sovitusnukeksi voisi olla ihan hyvä idea myös. :D

Tuulia itte kirjoitti...

Wooper: minä kuopukselle ehdottelin kanssa tuota barbin teurastamista, mutta et usko mikä älämölö siitä nousi. Jotta siksi ei tehty siis barbista.