sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

(Hää)Päivää!

Meillä on armastuksen kanssa tänään 18-vuotishääpäivä! Koulutus jatkuu edelleen... siis tämä, että 'vessanpytyn rinkulaa ei jätetä ylös, hammastahnatuupin voi käytön jälkeen laittaa takasin kaappiin, tyhjien maitopurkkien paikka ei ole jääkaapissa, vessapaperi ei kasva vessapaperirullatelineessä' jne. Ja ennenkaikkena tämä: Onko mahdollista löytää auton avaimet/kännykän/lompakon/tupakat alta puolentunnin?

Juupase juu, eilen oli kuitenkin THE päivä - Pikku Rouvien päivä. Porukalla väänneltiin amppeleita ja koskapa yhteispotrettia niistä ei saatu rouvien blogiin, niin tässä se sitten: elämäni ensimmäinen miniamppeli. Ei oikeestaan niin mahottoman vaikea kuin olis aatellu (eipä vaan). Tosin pistin mutkia suoraksi muutamassa kohdin, mutta tämä onkin kuvattu niin, ettei suoristukset näy :)

(marsilaiset eivät ole hyökänneet meille, tuo vihreä kauhistus tuolla ikkunassa on huopaa!)

Swapissa sain Vuokolta kaksi mattoa, joista tämä toinen karvalankamatto löysi tiensä ruokasalin tuolin alle madamen varpaiden lämmikkeeksi. Toinen hakee vielä paikkaansa....

**

Ja sitten olen saanu päähäni, että tuota mun nukkiksen kerroskorkeutta pitäs saada vähän isommaksi. Nyt se on alakerrassa 22 ja muualla 20. Naisen logiikalla ajatellenhan korottaminen olis heleppoa ku heinän teko, koska talon sivuseinissä ei ole ikkunoita. Taloni ikkunat ovat ovissa (?!)

Portaikot esmes olis kiva saada ettei tarvis enää teleporttailla ylös ja alas. Samaten tuo puoti on kiva. Hatun ja Hepeneen omistajakin kuuluu etsivän kauppallensa paikkaa; menishän tuossa alakerrassa toinenkin liike. Ja ompelimokin olisi hauska tehdä. Jospa tekiskin tästä semmosen vanhanaikasen tavaratalon, jossa on paljon pikkuputiikkeja. Ei pöllömpi ajatus näin sunnuntaipäivälle....

Sisäleveyttä tällä osalla on 70cm ja korkeutta vähän vaille 90. Mutta tätä kaappia on vielä 70 senttiä lisää tuonne alaspäin, niin ettei ainakaan materiaalipula tule. Miäs voi kyllä hermostua ainaiseen vekslaamiseen. Halvemmaksi tämän remppaaminen kuitenkin tulee, kuin 1:1:een talon remppa!

Pitäskö ehdottaa isännälle näin hääpäivän kunniaksi pientä pintaremonttia? Comments?

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Rohkeat suunnitelmat sulla hääpäivälle ;D Onnea muuten kovasti!

Eliisa kirjoitti...

Onnea myös täältä Tampereelta hääparille! - Hienon amppelin olet tehnyt, ei näy oikaisut ja ihana myös tuo sun nojatuoli. Sun nukkekotisi näyttää myös niin kodikkaalta, että.

Nimetön kirjoitti...

Anti palaa vaan - pieni remontti piristää päivää ja parisuhdetta! ;) Onnea teille - 18 vuotta on pitkä aika. :)

Nimetön kirjoitti...

No laajennus is my middle name :) joten anna palaa vaan! Minäkin saan ehkä huomenna uuden kerroksen maalattavaksi puu verstaalta! ollaan sitte vähän niinku samikset :)

Mirja kirjoitti...

Blogissani löytyy sulle tunnustusta:))
Niin, ja onnea hääpäivän johdosta!