tiistai 24. maaliskuuta 2009

Laavantauti?

STT:n uutisia: olen taasen menossa arvauskeskukseen pääni kans. Tukossa nimittäin ollaan ja pahasti. Ja yskittää. Sairastetaan nyt sitten koko rahan edestä.  Salmonella tämä tieteskin on tai jänisrutto - vai olisko laavantauti?? Kysyn kyllä tohtorilta, josko sieltä saisi vaihtopään tämän entisen tilalle. Ei siellä tietenkään ole tarjolla kuin jotain veikkolavin-päitä. Tai kekkosen. Pritnispiörsin pää olis kyllä aika kiva....

Leikki leikkinä: tässä tuokiokuva Hatusta ja Hepeneestä. Liimailin tässä iltana muutamana noita hajuvesipulloja. Pääosin helmet tarttuivat tietysti nakkisormiini. Nuo ihanat varsikengät on tehnyt Lotte.

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Ihana tuokiokuva. :) Tuo sun sovitusnukke oli myös ihan mahti-idea! Sulle selvästi sopii tuo sairaana olo, kun hienoja juttuja putkahtelee tuota vauhtia... ;) no ei vainenkaan, pikaista paranemista toivottelen (ja jos ei sitä nyt pikaiseksi voisi enää kutsua niin paranemista sitä suuremmalla syyllä)!

chrisse kirjoitti...

No voi hyvänen aika Tuulia, mikähän ihmeen tauti sua oikein vaivaa. Siihen näyttää kuuluvan semmoinen inspiraation suoranainen tyrskähtely ja tekemisen meininki, ettei perässä meinaa pysyä. Kannattaa kertoa tohtorille näistä perin omituisista oireista, mutta lääkettä edellä mainittuihin ei kyllä kannata pyytää :D. Muuten voisit kyllä jo parantua.