sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Hortonoomi Horttanainen

Pikku Rouwat treffasivat eilen ja asialistalla oli puunkantotelineen tekeminen. Puunkantoteline!!Ilmanko meitä oli niin vähän paikalla! Olishan sitäkin tarvittu, mutta nyt se ei vaan napannu.

Koska Hortonomi Horttanainen on vuokrannut yhden vapaana olevan tilan talostani, mun pitää tehdä kukkia. Paljon kukkia. Hortonomia itseään ei ole vielä näkynyt, Svetlana-raukka hoitaa (sitäkin) liiketilaa. Pääasiassa siellä on vaan viherkasveja, kun kukkivat kukat on jotenkin vaikeita ja ahistavia eikä niistä tule oikeestaan minkään näkösiä. Ei silti, ei nuo viherkasvitkaan kovin häävejä ole. Nurkkaan piilotin yhen palmun, joka näyttää lattiamopilta enemmän kun miltään palmulta.

Mutta enivei, me Liimiksen kanssa vaihdettiin swappeja. Minä sain tässä 'köyhässä swapissa' Liimiksen tekemän ruukkunarsissin ynnä pikkuruisen pyykkipojan, jossa istui tuo jupupussi (mun 'köyhyys' näkyy Liimiksen plokissa, kunhan se jaksaa sen päivittää). Lievää väkivaltaa käyttäen nappasin pupun irti pyykkipojasta ja tuossa se nyt tököttää ruohikossa.  

Tuo mikälie ruusupekunia on sitten mun neljän tunnin aherruksen tulos. Ajatelkaa oikeesti: neljä tuntia ja yks hikinen pekunia!! Jätöspaloista valmistui kotona illanpäälle vielä miniruusu (tai joku semmonen). Se ei tosiaan näy tässä kuvassa!MUOKS: Ruusubegonian ohje on tietysti ihanalta Marialta!!

7 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Upea ruusupegonia!!!

Nimetön kirjoitti...

Kukat ovat tunnetusti aikaa vieviä askarrella! Kauniin kukan kuitenkin sait aikaiseksi :D

Hertta kirjoitti...

Hei!
Viesti blogissani sinulle, ole hyvä ; )
Helena (Hertta)

Liimis kirjoitti...

Kiitos köyhästä swapista, pitäs kaivella kellarissa vähän pussukoita, että löytyiskö tuota ruhikkoa multakin.

Maria kirjoitti...

Aiavan ihana ruusubegonia! Kyllä mullakin menee niihin aina monta tuntia.. hullun hommaa :D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Minultakin tunnustusta sinulle blogissani! :)

Auliina kirjoitti...

Komia se on tuo pekunia ja narsissiki on hieno :D