tiistai 31. maaliskuuta 2009

Me myyrät me mullassa mylläämme....

Kevät saa varmaan yhden jos toisenkin kukkaihmisen sormet säpättämään. Paitsi että meillä pukkaa ainakin nyt lunta taivaan täydeltä. Kun ei kerran pihalle pääse tonkimaan ja möyrimään mullassa, niin väännetään sitten näitä maalarinteippikukkia.
Hortonoomi Horttanaisen ikkunalaudalla paistattelee auringossa (missä auringossa?) pari anopinhammasta:

Ja sitten viirivehka, anopinkieli, nukkumatti ja etualalla törpössä vissiin astalea. Näyttää olevan tuolla soffalla enemmänkin noita astaleoja. Minä kun en mikään hortonomi ole ja tuosta Svedusta ei saa mitään irti, niin kukkien nimet on vähän hakusessa.  Kiva näitä on kuitenkin tehdä. Kuvia on luvassa enemmänkin kunhan saadaan tuo aurinko paistamaan, ettei tarvi pimiässä kuvata.

Tässä koko ikkunaseinä.  Korjausompelimo Vikatikin Svetlana on ommellut Hortonomi Horttanaisen liikkeenhoitaja -Svetlanalle uudet kartiinit oikein tiltakankaasta. Kannuja olen ährännyt täältä löytyvällä ohjeella. Kiitos Marlies! Ja kokeillaanpa oikein lontooksi: Marlies, thank you for the canpattern!

Kyllä kait tuolle Svedulle tulee joku burnoutti tai vähintään sydänkohtaus tuosta kauhiasta vouhkaamisesta ympäri taloa. Mää taidankin tehdä sille tuonne talon yläkertaan oman vinttihuoneen, niin se saa siellä rauhassa hermojaan leppuuttaa aina välillä...

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihana tuo keskimmäinen kuva, hienoja kasveja olet tehnyt!
Täytyykin vaihtaa loppuihinkin kukkiin mullat tällä viikolla;)

Eliisa kirjoitti...

Olet sä taitava kasvien tekijä!! NUo anopinhampaat vai mitkä lie nimeltään näyttävät aivan oikeilta!

HoO kirjoitti...

Olet ollut huikean ahkera viherpeukalo ;)

Keskimmäinen kuva on juuri kuin oman mummoni luota otettu. Hänellä on talo täynnä kasveja :D

Taiju kirjoitti...

Aivan upeita kasveja, niin aidon näköisiä!!! Kannut ovat myös hienoja! Itse suunnittelin kannun kaavaa hiljattain suurella vaivalla, ja täällähän se olisi ollut ihan valmiina...:)

Mirja kirjoitti...

Ihania ja aidon oloisia kasveja! :)

Liimis kirjoitti...

Hö, en sano mittään. Niin kerta!