tiistai 17. maaliskuuta 2009

Show must go on

Roomboxien tekeminen on musta aivan mahottoman mukavaa, kuten jotkut ovat varmaan huomanneet, eikä tuohon mun taloon tuntunut löytyvän yhtenäistä aikakautta. Teemasta nyt puhumattakaan. Eikä siinä olevat huonetilat oikein iskeneet enää kipinää. Jotenkin koko tönö ahisti.

Mitäpä siinä sitten muuta, kun remppareiska paikalle ja talon extreme makeover alkoi. Nti Kuopus huokaili raskaasti ja repi ns. pelihousunsa, mutta työt päästiin aloittamaan kuitenkin aikataulun mukaan. Pikkueukko meinotteli, ettei tuommosta talon eeskahtaalle vekslausta voi tehdä. Ei kukaan muukaan kuulemma tee! Vaan kun ei kukkaro anna myöten ostaa uutta taloa, niin rempataan vanhaa. Simple as that!

Ovet ei nyt sitten kuitenkaan mene uusiksi eikä huonekorkeutta tulla muuttamaan, kovin paljon tapettejakaan ei tarvitse uusia. Portaita ei tule vieläkään (valitettavasti), joten teleporttaus tässä talossa jatkuu edelleen. Tällä kertaa olen kuitenkin oikein ajatellut ja suunnitellut. Siinäpä muuten kaksi sanaa, joita harvoin multa kuulee. 

Kaamea visio päässäni on, että talostani tulee löytymään yhteensä kuusi pikkuista putiikkia. Alakerroksen koko talon leveydeltä valtaa tuo kuopuksen viksusti nimeämä 'joku ihmeen piskettipuoti jossa on ylihinnottelu ja ruma kauppias' - oikea nimi on vielä siis hakusessa.
Hatun ja Hepeneen kauppias kantoi heti ensimmäiseksi hattulaatikkonsa paikalle ja pääsi siis valitsemaan parhaimman kauppapaikan. Ompelimo, kukkakauppa ja ilmeisesti myös lelukauppa ovat tulossa myös. Tiloja on siis vielä "vuokraamatta" kaksi.

2 kommenttia:

Liimis kirjoitti...

No voi sen tähen, mun oli puhe nähä livenä se nukkis. No enivei, suunnitelmat kyllä kuullostaa mukavilta ja mukaansa tempaavilta, joten jäähään oottaan mitä tuleman pittää.

Nanna kirjoitti...

Kylläpä täällä tapahtuu! Pidät näköjään huolen, että me tullaan vierailulle tasaisin väliajoin näkemään kaikki livenä ;)

Niin ja suurkiitos tunnustuksesta. Olet ihana :)