torstai 19. maaliskuuta 2009

Nuha! Nuha on tullut takaisin!

Huonosti nukutun yön jälkeen mieleeni hiipi vääjäämättä Muumit tv-sarjan jakso, jossa jahdataan Muumilaaksosta kadonnutta merta. Kun meri sitten löytyy, on ilo ylimmillään ja kaikki huutavat: "Meri, meri on tullut takaisin!" Tämä on nyt kyllä semmoinen kauhuversio, jossa allekirjoittanut huutaa: "Nuha, nuha on tullut takaisin!" Eihän tämä voi olla enää totta; kaksi lääkekuuria ja sohvalla makaamista enemmän kuin laki sallii. Minähän saan kohta makuuhaavoja!

Nukkiksen alakerran Café Pisketti on kaikesta huolimatta avattu tänään! Tässä huono  yleiskuva. Alla pilkistelee Kämppä...

Näitä samoja vanhoja ja pölysiä kaakkuja täällä on, koska huomasin tuossa iltana muutamana, että massat ja minä emme ole tarkoitettuja toisillemme. Olisi ihanaa osata massailla jotain niin ihanaa kuin Mirja tai Lunaliinun Jatta, mutta kun ei niin ei. Nelisnurkkaset leivokset just ja just onnistuu. Minä väännän siis jatkossakin ruusut paperista ja käytän surutta Angie Scarrin massatankoja, jos ei ihmettä tapahdu. Ja voileipäkakut teen edelleen puupalikoista. 4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

olen samaa mieltä että kukin tekee tyylillään kun ei se massa aina suostu yhteistyöhön :D mutta ei nuissa siun herkuissa ole mitään vikaa. hyvältä näyttää caffila!

Nimetön kirjoitti...

Vau, mä haluan iiiiison palan tuota voileipäkakkua!

Toivottavasti saat nyt niistettyä sen nuhasi ulos!!!

marlies kirjoitti...

Looks delicious! I'm getting hungry....
* marlies

Nimetön kirjoitti...

Alappas nyt popsia tyrnejä, kyllä niillä lähtee nuha ko nuha.
Kahvila näyttää ihanalta, mukavan valoisaa ja paljon herkkuja. En kyllä ymmärrä mitä sää vähättelet noita sun herkkujas, minusta ne on upeita, ja piste!